Tjejerna är hemma!

Idag har jag hunnit med en hel del, jag har träffat min mäklare Johan på Eklund Stockholm New York och gjort klart allt med min lägenhet som ska säljas, den kommer upp på Hemnet idag eller imorgon. Sedan har jag också hunnit hem till min lägenhet och packat allt inför bloppisen på lördag .. Två fulla resväskor tar jag med mig och ändå har jag mer. Blir nog en vända till på lördag morgon innan bloppisen .. Så mycket som jag ska sälja! Dagens höjdpunkt var att träffa mina bästa vänner under lunchen. Dom kom hem från Italien igår, den resan som jag fick ställa in på grund av mykoplasman.. Gissa om jag hade saknat dom! Det blev en hel del skratt efter att ha lyssnat på deras galna upptåg. Dom hade köpt med sig en bit av Italien till mig .. Ni kan se på bilden vad det föreställer .. Äntligen är tjejerna hemma!

20120830-143604.jpg

20120830-143611.jpg

20120830-143617.jpg

Ingen vanlig pasta.. Ska laga en rätt med den till Odd och se om han märker .. : -)

 1. Karina skriver:

  Hej! Vart kan man köpa den? 🙂

 2. maja skriver:

  Vilken barnslig present, men huvudsaken att du uppskattade den i och för sig. 🙂

 3. Hej alla söta! DET HÄR ÄR KANSKE SVERIGES UNIKASTE BLOGG! Min blogg handlar om mig, en 15 åring tjej som har en CP-skada. På min blogg skriver jag allt från vardag, häng med kompisar och shopping till hur det är att ha ett handikapp och svarar på frågor kring det. Skriver även egna låtar. Skiter i fördomar och är den jag är. Skäms inte för mitt handikapp ett dugg. Är helt öppen om mitt handikapp.Min dröm är att bli en storbloggare. Inte för kändiskapet men jag vill vara en förebild för andra och allra mest för yngre handikappade tjejer och göra Sverige mer accepterande och förstående för oss handikappade. Jag vill visa att allt är möjligt bara om man tror på sig själv och aldrig ger upp. JUST NU: NIIIIIIIIAN! Bloggen är: http://pinkieees.blogspot.se/ Puss ♥

 4. Marlene skriver:

  vad snygg den rosa jackan är som din kompis har på första bilden. kan du inte fråga vart hon köpt den? kram

  1. HM! men finns troligen inte mera kvar..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..