Onsdagskvällen

Vilken härlig eftermiddag jag har haft, jag träffade Elaine för en promenad och lek i Humlegården med Christian. Matheo bara växer och växer och Elaine är en sån himla cool mamma! Efteråt så promenerade jag och Christian till en restaurang i Vasastan där vi mötte upp Odd på uteserveringen och åt middag .. Sedan avslutade vi kvällen vid glassbaren runt hörnet, har fastnat för banansmak lustigt nog. Dessa sensommar-kvällar är verkligen mysiga, speciellt när man känner sig så kär!

20120829-201242.jpg

20120829-201258.jpg

  1. Hanna skriver:

    Åh hon är så fin med lilla Matheo! Och så gott med glass 🙂

  2. Hej alla söta! DET HÄR ÄR KANSKE SVERIGES UNIKASTE BLOGG! Min blogg handlar om mig, en 15 åring tjej som har en CP-skada. På min blogg skriver jag allt från vardag, häng med kompisar och shopping till hur det är att ha ett handikapp och svarar på frågor kring det. Skriver även egna låtar. Skiter i fördomar och är den jag är. Skäms inte för mitt handikapp ett dugg. Är helt öppen om mitt handikapp.Min dröm är att bli en storbloggare. Inte för kändiskapet men jag vill vara en förebild för andra och allra mest för yngre handikappade tjejer och göra Sverige mer accepterande och förstående för oss handikappade. Jag vill visa att allt är möjligt bara om man tror på sig själv och aldrig ger upp. JUST NU: NIIIIIIIIAN! Bloggen är: http://pinkieees.blogspot.se/ Puss ♥

  3. Vilken liten godbit! 🙂 Han lär ju lära sig att ”snacka snyggt” innan han fyller ett! 😉

  4. Nat skriver:

    Hoppas den var laktosfri. Med tanke på hur känslig din mage är…

  5. OMG DU ÄR GRAVID!!! är helt plötsligt mer intresserad av bäbisar och har fått smak för en viss glass, GRATTIS!! 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..