ANNONS

iZettle

/

Jag hade nyss ett möte med företaget iZettle, så himla cool grej. Det är en liten adapter som gör att du kan betala med kort via din iphone eller ipad. Det är perfekt nu när vi ska ha bloppis på lördag och även under mina föreläsningar när jag säljer böcker. Det är inte alla som kommer ihåg att ta med kontanter så nu kan jag ta betalt via iZettle istället. Du stoppar in ditt kontokort i läsaren, signar med fingret på skärmen och så dras pengarna från ditt konto. iZettle håller sedan pengarna i tre dagar innan jag får in dom på mitt konto, dom tar 2,75 % per betalning. Hur bra som helst! Finns att köpa hos Telia.

20120829-142604.jpg

22

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00