iZettle

Jag hade nyss ett möte med företaget iZettle, så himla cool grej. Det är en liten adapter som gör att du kan betala med kort via din iphone eller ipad. Det är perfekt nu när vi ska ha bloppis på lördag och även under mina föreläsningar när jag säljer böcker. Det är inte alla som kommer ihåg att ta med kontanter så nu kan jag ta betalt via iZettle istället. Du stoppar in ditt kontokort i läsaren, signar med fingret på skärmen och så dras pengarna från ditt konto. iZettle håller sedan pengarna i tre dagar innan jag får in dom på mitt konto, dom tar 2,75 % per betalning. Hur bra som helst! Finns att köpa hos Telia.

20120829-142604.jpg

 1. Nils skriver:

  Fy satan vad dyrt.Banker,visa,mastercard och izettle i detta fall är riktiga tjuvar.Det är vi som får betala skiten iform av högre priser på allt vi köper.Skribenten är ju tydligt reklam betald bakvägen. Betala alltid kontant

 2. Matte skriver:

  hehehe!
  svenskar har alltid klagat över att butikerna tog kortavgifter(pga bankernas och extraskatten till usa=visa:s avgifter) nu när folk får betala avgiften själv när de använder izettle tycker de plötsligt det är dyrt.
  de fattar inte att butiken,försäljaren givetvis höjer priset för att kompensera sig för bankernas sjuka avgifter för en gratis tjänst som redan besparar pengar åt bankerna) särskilt dyrt för småhandlare.
  folk är så roliga. Nej jag vägrar betala kortavgift är en kommentar som är särskilt komisk eftersom pizzerian bara höjde priset istället.Eller folk som inte handlar i småbutiker som vägrar kort=resultat =nedlägda butiker alt mindre personal=mer arbetslöshet=mer a-kassa från staten=folket

 3. Jenny skriver:

  Jag tittade på denna till mitt företag när vi är ute på alla hundutställningar och jobbar. Men om kunden vill ha kvitto, så måste mailen knappas in. Det stjäl tyvärr för mycket tid för mig när jag säljer. Så nä tack! Än är den inte tillräckligt bra för att jag ska nappa. Då hyr jag min maskin från babs istället.. Tid är också pengar.. =)

 4. Emilia skriver:

  Izettel är super bra, jag använder den när jag ställer ut på mässor med mitt företag :). Man kan beställa den gratis från izettel.se så man behöver inte köpa den.

  1. Emilia skriver:

   Såg nu att man måste betala för dem, det var nog för att vi var en av dom första som fick använda den som det var gratis..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..