På språng

Idag har jag uträttat en massa ärenden på förmiddagen, har ett möte nu vid elva och sedan blir det lunch med Fanny. Jag känner att mitt liv är lite kaotiskt just nu men det är väl inte så konstigt eftersom jag har kommit tillbaka från en månads semester samt varit sjuk. Målet är att hitta höst-rutinen nu, men allt blir lättare när lägenheten är såld och jag och Odd (och alla våra saker) bor under samma tak!

20120829-104924.jpg

Blus från Just female, byxor J crew, boots från Topshop

 1. frida skriver:

  aldrig ens läst kommentarer här men hjälp vad folk borde skaffa sig bättre liv än att fundera över hur ofta du tvättar dina byxor. som för övrigt är sjukt snygga, vart hittar man J Crew jeansen?

 2. Fin färg på blusen! Får kolla in den på Mq 🙂

 3. Hej alla söta! DET HÄR ÄR KANSKE SVERIGES UNIKASTE BLOGG! Min blogg handlar om mig, en 15 åring tjej som har en CP-skada. På min blogg skriver jag allt från vardag, häng med kompisar och shopping till hur det är att ha ett handikapp och svarar på frågor kring det. Skriver även egna låtar. Skiter i fördomar och är den jag är. Skäms inte för mitt handikapp ett dugg. Är helt öppen om mitt handikapp.Min dröm är att bli en storbloggare. Inte för kändiskapet men jag vill vara en förebild för andra och allra mest för yngre handikappade tjejer och göra Sverige mer accepterande och förstående för oss handikappade. Jag vill visa att allt är möjligt bara om man tror på sig själv och aldrig ger upp. JUST NU: FRÅGESTUND! Bloggen är: http://pinkieees.blogspot.se/ Puss ♥

 4. synd att du klär dig som om du vore 40.
  du skulle passa bättre i andra kläder.
  Men alla klär sig i vad dom vill.
  Var bara en tanke som jag tänkte högt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..