ANNONS

Tisdagen

/

Befinner mig på kontoret nu, köpte med mig frukost från Seven Eleven för att det ligger under kontoret, gud vad jag alltid ångrar mig efteråt när det finns caféer i närheten som har goda surdegs-smörgåsar för samma pris. Frukosten ska liksm var dagens godaste måltid tycker jag. Annars då .. Har skrivit en lång todo-list med saker som ska göras idag, sedan kommer min assistent hit.

Förresten, min pojkvän jobbar på Adecco och ikväll har dom en premiär för Hamilton! (dom är stor sponsor till Hamilton-filmerna) och eftersom jag är kund hos Adecco (hyr assistentl) så är jag bjuden (.. och kanske för att jag är hans tjej) så dit ska vi ikväll! Sedan blir det middag och fira tre månader, mysigt.

20120828-091714.jpg

17
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00