Tisdagen

Befinner mig på kontoret nu, köpte med mig frukost från Seven Eleven för att det ligger under kontoret, gud vad jag alltid ångrar mig efteråt när det finns caféer i närheten som har goda surdegs-smörgåsar för samma pris. Frukosten ska liksm var dagens godaste måltid tycker jag. Annars då .. Har skrivit en lång todo-list med saker som ska göras idag, sedan kommer min assistent hit.

Förresten, min pojkvän jobbar på Adecco och ikväll har dom en premiär för Hamilton! (dom är stor sponsor till Hamilton-filmerna) och eftersom jag är kund hos Adecco (hyr assistentl) så är jag bjuden (.. och kanske för att jag är hans tjej) så dit ska vi ikväll! Sedan blir det middag och fira tre månader, mysigt.

20120828-091714.jpg

 1. tilda skriver:

  hej du din hund jga vill ha den den är så grymt söt du och din klädsel är oxå super super snygga jag älskar dig as mycket puss

 2. Hej alla söta! DET HÄR ÄR KANSKE SVERIGES UNIKASTE BLOGG! Min blogg handlar om mig, en 15 åring tjej som har en CP-skada. På min blogg skriver jag allt från vardag, häng med kompisar och shopping till hur det är att ha ett handikapp och svarar på frågor kring det. Skriver även egna låtar. Skiter i fördomar och är den jag är. Skäms inte för mitt handikapp ett dugg. Är helt öppen om mitt handikapp.Min dröm är att bli en storbloggare. Inte för kändiskapet men jag vill vara en förebild för andra och allra mest för yngre handikappade tjejer och göra Sverige mer accepterande och förstående för oss handikappade. Jag vill visa att allt är möjligt bara om man tror på sig själv och aldrig ger upp. JUST NU: FRÅGESTUND!! Bloggen är: http://pinkieees.blogspot.se/ Puss ♥

 3. Tessie skriver:

  Hejja Adecco! 🙂
  Ha så mysigt ikväll med Odd.

 4. felicia skriver:

  oj vad lilla voffen växer 🙂 men jag måste påpeka att mopsar borde ha sele istället för hallsband, eftersom de har så svårt att andas. jag antar att det går bra nu , men bara så att du tänker på det 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..