ANNONS

Kär i en tub

/

Under hela sommaren har jag verkligen försökt att undvika smink, mascaran har jag tagit på ibland för att se piggare ut men just den där känslan av att ha foundation och en massa puder i ansiktet ogillar jag. Huden blir så fin i alla fall när den får vila (dock inte glömma solskydd).

Nu dom senaste dagarna har jag testat Lumenes C + BB cream, en färgad dagkräm som är helt magisk! Jag har färgerna nr 1 och nr 2 som jag blandar och det är inte alls den där kladdiga känslan som en foundation brukar ge. Den är en som fuktighetskräm som skyddar och ger lyster och döljer helt perfekt lagom. Bäst!!

Dagkrämen på och inget annat över, sedan lite mascara och läppbalsam

19

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00