Kär i en tub

Under hela sommaren har jag verkligen försökt att undvika smink, mascaran har jag tagit på ibland för att se piggare ut men just den där känslan av att ha foundation och en massa puder i ansiktet ogillar jag. Huden blir så fin i alla fall när den får vila (dock inte glömma solskydd).

Nu dom senaste dagarna har jag testat Lumenes C + BB cream, en färgad dagkräm som är helt magisk! Jag har färgerna nr 1 och nr 2 som jag blandar och det är inte alls den där kladdiga känslan som en foundation brukar ge. Den är en som fuktighetskräm som skyddar och ger lyster och döljer helt perfekt lagom. Bäst!!

Dagkrämen på och inget annat över, sedan lite mascara och läppbalsam

 1. cecilia skriver:

  Hej!
  Jag har lidit av acne o har en del acneärr just nu. Har testat olika produkter från ”drugstore” butiker. Men jag har valt att köpa från Tikei eftersom det är ett billigare val till id bare minerals(hudvänliga) produkter. Ska även testa Triple stay makeup från lumene. ingredienserna i den är utav de bästa, då jag e kräsen nu för tiden då jag ska välja nya produkter. Dom ska hjälpa hyn och inte tvärtom 🙂 så känner mig nöjd med köpet för färgen matchade perfekt på mig”honey beige”. Men som sagt kan inte säga mycket mer eftersom jag vill kunna använda in produkterna innan man kan uttala sig om dem. Köpt även en lumene liquid eyeliner vilket är presis vad jag letat en lång tid efter. Man ska vara stolt över produkterna man köper vilket jag redan känner mig med dessa.. pga. ingrediensinehållet! hoppas detta kan hjälpa någon annan som letar alternativ som inte är allt för dyra, men som kan passa dig och din hy utmärkt.

 2. Madde skriver:

  Att du får produkter for free, det förstår jag och att du skriver om dom du gillar förstår jag, MEN, var ärlig med att du fått dom. Det finns allt för många småtjejer där ute som nappar på minsta lilla produktplacering 😉

  I detta fall är placeringen ännu mer uppenbar eftersom det är flera bloggare som av en händelse provat Lumene i några dagar nu och ser ett fantastiskt resultat 😉

  Håller tummarna för att du faktiskt provat produkten innan du placerar den i bloggen!??

  Kram Madde

 3. Missy skriver:

  den låter intressant den där krämen. Måste få säga att marknaden totalt exploderat med just BB cream’s .. Först va väl garnier tror jag , vilket jag testade men inte gillade.

  Hade tänkt att kika på make up i Nice nästa vecka då jag åker dit och du har ju varit där. Några tips på budget shopping på märkes make up ? Lancome tex ?

 4. el skriver:

  Och senast i Juli gav du ändå sken av att du älskade Shiseidos perfect refining foundation?

 5. Denise skriver:

  Oriflame kommer snart med en ny foundation (som jag har testat). Den ger ett matt resultat och sitter hela dagen trots duggregn och svett. Den heter Ever Lasting. Prova den!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..