Kungsholmen runt

Jag har haft en lång och rätt tuff dag idag så det var skönt att komma ut ikväll och promenera. Jag var först en sväng i hundgården med Christian och lekte sedan mötte vi upp Nils och tog en långpromenad runt Kungsholmen. Jag älskar verkligen vädret som är nu, sol, krispigt och lite höstkänsla.

20120827-202538.jpg

Kläderna från Victorias Secret.

Erika på Salong Lyko på Grevgatan 36 färgade mitt hår idag, syns dåligt på bilden men det blev så bra!

 1. vad vacker du är, du verkligen strålar!

 2. Olivia skriver:

  Kom igen, vem av er som postar elaka kommentarer mår bättre av det? Skärp er, den är pinsamt hur vuxna människor beter sig. Trevligt att alla ni har åsikter och intresserar er så pass mycket för Isabellas liv att ni är tvungna att lägga i er själva, dessutom lägga ner tid på att skriva en kommentar om hur hon på ett eller annat sätt gör si, eller så, rätt eller fel. Men om man börjar klaga på andras liv och livsstil kanske det är dags att man börjar utvärdera sitt eget. Det kanske är dags att ni tar tag i era liv, för nöjda, lyckliga människor skriver inte sådant där till en ung tjej. Detta beteende är verkligen vidrigt och skrämmande.

  Förresten, Bella – du är en sådan fasligt häftig tjej, så himla uppfriskande med en tjej som står på sig. Du är en sann förebild för många unga tjejer, inklusive mig!

 3. Missi skriver:

  Så gulliga 🙂

 4. Karro skriver:

  Fascineras av hur alla rikspuckon tar sig tid att skriva så negativa kommentarer om ett så neutralt blogginlägg. Som sagt, skit i att kolla om det inte passar! Hur svårt ska det vara..! Avundsjuka, hatkärlek? Haha..ja.. Jag hoppas och tror att Isabella har mer vett än att ta åt sig av det iallafall! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..