ANNONS

Té och ADHD-utredningen

/

God morgon på er!

Jag har fått ett nytt favoritté som jag vill tipsa om NK:s Imperial milk oolong, ett utrensande té som verkligen är otroligt gott. Jag kan inte beskriva smaken  .. Kanske något med mjölk/kola men gud vad gott det är. Jag slutade med kaffe innan sommaren och det gick hur bra som helst, ibland dricker jag koffeinfritt men inte så ofta. Jag tipset från min ADHD-utredare att mycket kaffe ställer till det.

På tal om utredningen så ska jag till min läkare idag, det är en psykolog och en läkare som jobbar i ett team under utredningen. Jag har gjort alla intervjuer, mina föräldrar har fått svara på frågor och idag tror jag att läkaren ska säkerställa att det inte är något annat också. Jag har läst böcker om ADHD nu (gud vad många dåliga det finns på tal om det) och det är läskigt hur jag känner igen mig. För min del är den jobbigaste biten min energinivå, att jag kan ”gå igång” så att jag nästan känner mig hög och börjar svettas bara för att jag pratar om något som jag brinner för, sedan kommer jag inte ner igen på ett bra tag. Jag har väldigt svårt för planering och tid, att planera en dagsresa med olika stopp är otroligt jobbigt, men jag har ju löst det med en assistent tack och lov. Sedan är det andra saker såsom att sitta och titta på en serie samtidigt som Odd säger något, tappar fokus. Ibland är det bara jobbigt att ligga nära varandra i soffan då det börjar klia i mig och jag måste röra på mig. Jag kan inte heller ”ligga och dra mig ” i sängen eftersom jag måste upp direkt. Det passar då väldigt bra med en hund. Dessa saker ställer till det för mig och det vore en dröm att få medicin för att få ordning på energinnivån. Att jag själv kan bestämma hur länge kan ska sitta still, eller kolla på en film på kvällen utan problem.

Jag berättar mer hur det går längre fram!

20120827-084630.jpg

Nytt favoritté som rensar ut!

122
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00