Matsals-inspo

Såhär har jag tänkt att vår matsal ska se ut. Ljus, mysig och alltid en fin dukning framme. Men jag har också en helt annan bild och det är ett mörkare träbord (ungefär samma som på bilden), en persisk röd matta under, mina stolar från New Port hemma och en kristallkrona i taket. Det kan också bli bra fast det sticker ut från resten av lägenheten. I vardagsrummet ska jag ha en mysig läshörna också, det har jag drömt om länge. Vi ska sätta in en kakelugn också så det kommer att bli så mysigt i vinter!

20120827-210241.jpg

20120827-210249.jpg

 1. Hej alla söta! DET HÄR ÄR KANSKE SVERIGES UNIKASTE BLOGG! Min blogg handlar om mig, en 15 åring tjej som har en CP-skada. På min blogg skriver jag allt från vardag, häng med kompisar och shopping till hur det är att ha ett handikapp och svarar på frågor kring det. Skriver även egna låtar. Skiter i fördomar och är den jag är. Skäms inte för mitt handikapp ett dugg. Är helt öppen om mitt handikapp.Min dröm är att bli en storbloggare. Inte för kändiskapet men jag vill vara en förebild för andra och allra mest för yngre handikappade tjejer och göra Sverige mer accepterande och förstående för oss handikappade. Jag vill visa att allt är möjligt bara om man tror på sig själv och aldrig ger upp. JUST NU: FRÅGESTUND!! Bloggen är: http://pinkieees.blogspot.se/ Puss ♥

 2. Therese skriver:

  Läshörna och kakelugn, det låter himmelskt =)
  Förresten, alla som hänger upp sig på att hon skriver ”jag ska, jag vill” osv…det är faktiskt många som gör det. Ofta säger jag ”min butik” om butiken jag och min sambo äger. Han i sin tur säger ofta ”min bil” om vår bil. Att man uttrycker sig så betyder inte att man är ego eller att man inte planerar tillsammans. Det blir lätt så när man pratar/skriver.
  Men självklart måste alla klagonissar tolka det som att Isabella bestämmer allt, att de inte diskuterar och planerar tillsammans. Varför måste ni söka fel i allt?

 3. Mia skriver:

  Oopps! Ska du flytta själv ??? I varje inlägg du gör, står det: JAG SKA ha det så, MIN etc. ??? Ego!! Trodde du var glad att bli sambo, då är det väl härligt att skriva VI?? Jisses Isabella. Takterna sitter i.

  1. Isabella har ju ADHD så hon har svårt att hålla isär Christian och Odd.

   1. Therese skriver:

    Och du tror att du är lustig…??

    1. Jag inte bara tror, jag är helt övertygad!

     1. Therese skriver:

      Ja, det är ju tur att du åtminstone roar dig själv =)

 4. Marit skriver:

  Super fin stil på inredning du hittat. Tycker du ska köra på denna, varma färger. Lycka till.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..