Tennstopet

Igår blev det middag med min bror på Tennstopet. Jag är så himla stolt över Daniel, nu till hösten börjar han på Stockholms Universitet och ska läsa nationalekonomi/statistik. Duktigt! Det är så kul att kunna gå ut och ta ett glas vin med min lillebror .. Det kommer dock dröja ett tag med mina andra tre syskon som är 12, 7 och 5!

20120731-082118.jpg

20120731-082550.jpg

 1. Hej Bella!
  Jag har tänkt på en sak och undrar därefter.
  Du och Odd vill inte vissa er son Gillis ansikte, men ni kan berätta hur han är att ammas, hur han sover, vad han har för kläder, hur han beter sig med mer….Jag undrar hur ni tänker gentemot att göra han så anonym men ändå inte? /Wiilow

 2. Anna skriver:

  Åh vilken fin klänning Bella.. vad är det för märke… jag passar också bra i grönt.. underbar 🙂

 3. du är så fin! och du lyser verkligen på alla bilder! kram

 4. Läs min lchf blogg.
  Jag har gått ner 20 kilo nu och mår hur bra som helst.
  Matdagbok, recept och tips på hur du ska lyckas.
  Massa bilder å hur jag såg ut före och efter.
  vecka för vecka så man ser resultaten efter hand.
  Kika in på min blogg!

 5. helene skriver:

  haha din bror ser ut som en liten minibella!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..