Tennstopet

Igår blev det middag med min bror på Tennstopet. Jag är så himla stolt över Daniel, nu till hösten börjar han på Stockholms Universitet och ska läsa nationalekonomi/statistik. Duktigt! Det är så kul att kunna gå ut och ta ett glas vin med min lillebror .. Det kommer dock dröja ett tag med mina andra tre syskon som är 12, 7 och 5!

20120731-082118.jpg

20120731-082550.jpg

 1. Isabella ”ler med tänderna”. Som vanligt.
  Herrarna ser måttligt roade ut av att vara med på bild. Varför tvinga dem att ställa upp när de ser så plågade ut? Jobbigt nog att sitte ute på Tennstopet där så många går förbi tätt inpå och säkert stirrar också.

  1. Håller med – en morgonöl smakar ofta fint!
   Fast inlägget handlar snarare om eftermiddagsöl tror jag – Tennstopet öppnar först kl 16. Och så blev det ju middag där också.
   Undrar om kråkan är slut för säsongen? Det är väl snarare surströmming på g där på Stopet…

   1. Jag vill bara säga som den gamla gubben sa angående alkoholens (eventuella) skadlighet:
    – ”Jag har tagit en sup varje morgon i 50 år, och inte f-n har jag blivit beroende för det!”

 2. Jösses vad lika ni var du och din bror. Han ser ut som du fast smakare och med kortare hår för ni har i princip samma ansikte. Läskigt, jag har aldrig sett syskon som är så lika varandra.

 3. Läs min lchf blogg.
  Jag har gått ner 20 kilo nu och mår hur bra som helst.
  Matdagbok, recept och tips på hur du ska lyckas.
  Massa bilder å hur jag såg ut före och efter.
  vecka för vecka så man ser resultaten efter hand.
  Kika in på min blogg!

 4. Hej Bella!
  Jag har tänkt på en sak och undrar därefter.
  Du och Odd vill inte vissa er son Gillis ansikte, men ni kan berätta hur han är att ammas, hur han sover, vad han har för kläder, hur han beter sig med mer….Jag undrar hur ni tänker gentemot att göra han så anonym men ändå inte? /Wiilow

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..