Instagram!

Följ mig på Instagram, ilowengrip – över 30 000 följare nu!

20120731-150846.jpg

 1. ellen skriver:

  DU ÄR SÅ SNYGG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Åh herre vilka kommentarer. Hur ska vi driva samhället framåt och må bra om vi bara back-stabbar varandra i ryggen så fort tillfälle ges?

 3. Erica skriver:

  Varför är ni så patetiska? Varför ens kommentera hur hon ser ut? Låt henne vara som hon vill. Som hon alltid uttrycker sig så är hon ju nöjd med sin kropp och trivs som hon är. Det verkar ju mer som att alla är avundsjuka över att hon vågar visa sin kropp för så pass många personer hur hon än ser ut. Hade hon varit smal som en planka hade ni klagat över det med för då skapar hon ideal som inte alla kan nå upp till. Lev livet och var stolta över era egna kroppar istället för att hacka ner på andras…

 4. Stefan skriver:

  Hur orkar folk försvara en blogginnehavare som typ den här med hulll och hår? Likt en som skriver en krönika e d som får man väl vara beredd på kritik, att som skribent få stå oemotsagd är väl varken sunt för skribenten eller läsarna, tjänar man dessutom pengar på bloggen så är det väl ännu mer absurt

  1. Malin skriver:

   Kritik i all ära med det får väl vara någon måtta med skiten. Kränkande påhopp och mobbning hör inte till.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..