Glossy Box

Imorse plingade det på dörren och jag fick hem månadens Glossy Box. Senaste boxen gillade jag verkligen efter som alla saker behövde jag. En härlig ansiktsmask från Anatomicals, tandkräm från Brilliant smile som jag har använt sedan jag var 17 år (enda som funkar), en burk med C vitamin man blandar med sin dagkräm (får lyster i huden), och två produkter från Alessandro, en kräm för torra hälar och ett nagellack som tar bort missfärgningar på nagelytan (brukar ske om man inte använder baslack). Hur som helst kul box! Ni signar upp er på Glossybox.se

20120731-113856.jpg

20120731-113902.jpg

20120731-113908.jpg

 1. Hannah skriver:

  Det var nästan roligare att läsa kommentarerna än själva inlägget. Herregud vilka bittra människor det finns i det här landet! vem fan bryr sig om hon har fått sin box gratis, hon driver en blogg för tusan. Hon har väl inte utgett sig för att vara nån opartisk nyhetsuppläsare. Har man lyckats få en stor blogg – och därigenom vissa grejer gratis – varför inte? Sen vet jag att alla bloggtjejer inte alls tackar ja till alla erbjudanden, bara de som de verkligen tycker är intressanta.

 2. Jenny skriver:

  Nej va besviken jag blev! Ville ju beställa, men de går väl inte att beställa utanför sverige 🙁 buhuu…

 3. Hmmm…jag fick SB12 tandkräm istället? Men glad ändå! 🙂

 4. Hej Allihopa

  Jag följer varenda stor blogg/medium blogg i Sverige idag.
  Isabella är den bloggaren som håller högst kvalite, tänker mest på vilket budskap hon sänder ut och är mån om sitt rykte.
  Klart slut

  Benjamin S

 5. Helena skriver:

  Någon som vet vart man kan få tag i Alessandronagellack i Sverige????! Finns inget bättre för fransk manikyr, tro mig. Det var min go-to när jag jobbade som flygvärdinna med bestämda krav på hur naglarna skulle se ut. Alessandro var det som blev snyggast och höll längst, OPI, Essie, Chanel whatever… Inget är som detta. Brukade handla det i Crew shopen på Frankfurts flygplats, liten undangömd butik utan synliga dörrar längst ner vid tågen ;).

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..