Bästa glassen!

Igår när Odd och jag kom hem (till Odd) så köpte vi med oss den Amerikanska the Office (älskade den brittiska!) och glass. Vi hittade ekologisk och närproducerad glass som bara hade få ingredienser (jämför med Ben & Jerrys så är det helt sjukt, nu kan jag hålla med om att det är godis man äter inte en bra glass direkt). Hur som helst, denna glass med blåbärssmak är nog den godaste jag har ätit i hela mitt liv! Jag till och med drömde om den inatt .. Märkligt! Vet ni vilka andra smaker den finns i?

20120731-083106.jpg

 1. Marike skriver:

  HejHej! Kul att du gillar glassen! Min pappa var med och startade upp Järnaglass 🙂 Cocos är min favorit! Alla smakerna finns ju såklart i Järna 😉 åk dit vettja! speciellt men grymt ställe!

  1. Henrik skriver:

   Nyfiken på vem din pappa är som var med och startade upp Järnaglass? Hälsningar från Henrik som startade upp Järnaglass.

 2. Josefin skriver:

  Ottos gräddglass, päronsmak med mjölkchoklad bitar. Det är glass de!

 3. Helena skriver:

  Min favoritsmak av Järnaglass är kokos! Den är otroligt god och extra roligt är att familjen som äger och driver Säby Gård i Järna där glassen kommer ifrån är stamkunder på butiken där jag jobbar 🙂 Dom är genuina djurmänniskor och dessutom otroligt trevliga!

 4. Chailatte är min favoritsmak på järnaglassen! Perfekt glass till hösten och vintern med lite smulade pepparkakor på.

 5. Suuuperglass, och roligt med Järnaglass dom gör ju mycket för det biodynamiska odlandet!
  Men prova för guds-skull Hansens från Danmark, den är sjuuuuukt god, lätt världens bästa glass just nu! Ekologisk ochså! Dessutom har dom glasspinnar!
  Bästa

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..