Bo på två håll

Nu har jag varit hemma och hämtat lite saker som jag ska ha hos Odd (och min enorma hög av post..). Vi har sovit lite varannan gång tidigare men nu blir det några dagar hos honom, han bor större än jag. Christian har dubbel uppsättning av hundkorg och leksaker så dom slipper jag släpa på!

20120730-090618.jpg

 1. salle skriver:

  Du har säkert svarat på detta förut, men var har du köpt dina skor? De är såå snygga!

 2. Jag vet precis vad du menar med att sova varannan natt här och där! I början är det så jobbigt att veta om man ska tandborste med sig och rena kläder eller om det ser ut som man är så ”på”. Härligt när ni kommit så långt att ni planerar i förväg 🙂 Snart ska ni bo ihop!! Kul!

 3. maja skriver:

  jag måste bara säga hur mycket roligare din blogg är att läsa sen du skaffade hund och pojkvän. hela du lyser och utstrålar så mycket glädje! tidigare pratade du mest om jobb och mera jobb i bloggen, vilket tyvärr inte är särskillt roligt att läsa om. odd verkar för övrigt vara en helt underbar person så håll fast vid honom!

 4. Ida skriver:

  Vart har du köpt dina super snygga skor Isabella?

 5. Emelie skriver:

  HejHej! Jag skulle vilja fråga om du har några tips till mig. Det är så att jag precis har gjort slut med min pojkvän (vi var tillsammans i ett år) och jag mår nu jättedåligt. Jag är jätteledsen hela tiden och tänker bara på honom och alla underbara saker med honom. Samtidigt så känner jag att jag har gjort rätt val. Mina känslor för honom hade förändrats och jag kände att jag vill vara för mig själv och leva singellivet ett tag. Kan det vara så att jag känner mig såhär ledsen för att jag har gjort honom ledsen och för att jag är rädd att han ska gå och må dåligt? Har du några tips på vad som kan få mig att må bättre? Kram!

  1. Nils skriver:

   Sluta böla och tycka så jävla synd om dig. Du har mat, du har tillgång till föda. Du har det bättre än majoriteten på jorden. Så förbaskat trött på dessa bölande människor med kärleksbekymmer. Patetiskt.

   Ta tag i ditt liv, gör något kul enbart med dig själv.

   1. joanna skriver:

    Till Nils: VA???!!! :O :O :O :O

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..