Bo på två håll

Nu har jag varit hemma och hämtat lite saker som jag ska ha hos Odd (och min enorma hög av post..). Vi har sovit lite varannan gång tidigare men nu blir det några dagar hos honom, han bor större än jag. Christian har dubbel uppsättning av hundkorg och leksaker så dom slipper jag släpa på!

20120730-090618.jpg

  1. får du verkligen några fler läsare på din blogg på grund av alla knäppa kommentarer du lämnar här? (under både ditt riktiga namn och diverse alias….) Du gör i alla fall bort dig ordentligt!

  2. Håller med ovanstående. Kaxigt sagt av en tjej med (enligt mig) en ointressant blogg som hon genom kommentarer som dessa försöker locka fler läsare till. Det fungerar inte, vi klickar oss därifrån lika fort som vi klickade in.

 1. Med så många dyra accessoarer kan det väl inte vara så jobbigt med dubbelboende? Det är nog bara trevligt att släpa på så fina väskor.
  Misstänker för övrigt att transporterna mellan bostäderna företas med taxi och inte tillsammans med stadens kreti och pleti.
  Fast visst vore det praktiskt med en hund på varje ställe också, inte bara hundkorg och leksaker!

 2. Ja, jag minns hur det var innan jag och sambon flyttade ihop. Vi sov hos varandra varannan dag, nästan varje dag i över ett års tid. Nu njuter jag av att få somna brevid honom varje kväll, och har gjort det i många år. Det är en av de bästa saker jag har i livet, bara njutningen att somna intill den jag älskar.

 3. Nu har jag gått ner 15 kilo på 10 veckor.
  Jag delar med mig av allt jag gjort för att lyckas på min blogg.
  vill hjälpa och inspirera andra som precis som jag har svårt att gå ner i vikt.
  Men har hittat ett sätt som funkar, så kolla min blogg så ser ni allt. vad jag ätit och druckit, massa bilder på hur jag såg ut då och nu och alla recept på all mat.

 4. Vänta lite. Sa inte du i inlägget innan att du och Odd bara har varit tillsammans i 2 månader… och ni ska redan flytta ihop?

  1. Jag flyttade i min ungdom ihop med en kille efter första dejten. Det höll i fyra år och tog inte slut för att vi flyttade ihop för snabbt.

 5. HejHej! Jag skulle vilja fråga om du har några tips till mig. Det är så att jag precis har gjort slut med min pojkvän (vi var tillsammans i ett år) och jag mår nu jättedåligt. Jag är jätteledsen hela tiden och tänker bara på honom och alla underbara saker med honom. Samtidigt så känner jag att jag har gjort rätt val. Mina känslor för honom hade förändrats och jag kände att jag vill vara för mig själv och leva singellivet ett tag. Kan det vara så att jag känner mig såhär ledsen för att jag har gjort honom ledsen och för att jag är rädd att han ska gå och må dåligt? Har du några tips på vad som kan få mig att må bättre? Kram!

  1. Sluta böla och tycka så jävla synd om dig. Du har mat, du har tillgång till föda. Du har det bättre än majoriteten på jorden. Så förbaskat trött på dessa bölande människor med kärleksbekymmer. Patetiskt.

   Ta tag i ditt liv, gör något kul enbart med dig själv.

 6. jag måste bara säga hur mycket roligare din blogg är att läsa sen du skaffade hund och pojkvän. hela du lyser och utstrålar så mycket glädje! tidigare pratade du mest om jobb och mera jobb i bloggen, vilket tyvärr inte är särskillt roligt att läsa om. odd verkar för övrigt vara en helt underbar person så håll fast vid honom!

 7. Jag vet precis vad du menar med att sova varannan natt här och där! I början är det så jobbigt att veta om man ska tandborste med sig och rena kläder eller om det ser ut som man är så ”på”. Härligt när ni kommit så långt att ni planerar i förväg 🙂 Snart ska ni bo ihop!! Kul!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..