2 månader

Att fira två månader är väl egentligen ingen stor dag men jag tycker att det är roligt att fira allt som går – stort eller litet! Igår var vi på bio och såg Batman, jag tyckte första delen var lite seg men i slutet blev den så himla spännande, oförutsägbar. Den får dock 3/5 av mig .. Spiderman var bättre om man nu ska jämföra Supervärlden. Efter det så köpte vi med oss mat, i taxin bytte vi presenter (!) och väl hemma låg vi och kollade på Hemmet. Mysigt!

20120730-085831.jpg

  1. El skriver:

    Första delen seg? Enligt mig var det ju där spänningen var som störst med de skickligt uppbyggda dialogerna dem emellan.Slutet var för min smak uppbyggt av för mycket action och så väldigt oförutsägbart kan jag inte få det till men om man gillar actionbetonad spänning mer än spänning uppbyggt utifrån intressanta dialoger (vilket jag tycker Nolan är bäst på) så kan jag förstå om man tycker att slutet är bättre. 4,5/5 ger jag ändå!

  2. Pingis skriver:

    Ahh such a hot bedroom pic of your boyfriend!

  3. Du kan ju inte skriva att ni bytte presenter utan att skriva vad ni fick av värann! :p blir ju sjukt nyfiken..

  4. Klart ni ska fira! Varenda dag räknas!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..