Sing Hallelujah !

Igår blev det en blöt kväll.. Jag, Fanny, Denise och Angelica mötte upp Odd och Fredrik på en karaoke-bar på Odenplan, min knäppa pojkvän hade hyrt en eget rum till oss där. På plats väntade ölkannor och två sjungandes killar när vi kom in, det dröjde inte länge för en vi alla stod upp och slogs om micken .. Förutom en del ABBA-låtar med Fanny och en Jackson (Cash & June Carter) med Odd så rappade jag Dr Albans låtar, av någon anledning kan jag hans texter, tjejerna fick en chock!

Efter det så drog vi alla till ett knökat F12, en sån kul kväll..

20120729-094049.jpg

20120729-094055.jpg

20120729-094106.jpg

20120729-094112.jpg

 1. Absolut sista chansen att delta i vår fototävling idag 😀 Avgörs imorgon!

  Vinn en snygg canvastavla!

 2. Sofia skriver:

  Sssshhh! Du kan ju inte säga att du kan dr albans låtar utantill!! :O

  1. Isabella är ju en superwoman – klart hon kan Dr Albans texter – det är bara 25 singlar och nio album att hålla reda på – oklart när hon lärt sig dem dock eftersom hon gick på dagis när Dr Alban höll på som bäst…
   Nej, jag tror faktiskt att Isabella förväxlade texten som rullade på bildskärmen med att hon kunde orden. Hon blev säkert förvånad över att det gick så lätt att minnas texten och drog självklart slutsatsen att hon har alla texterna i huvudet!
   Ödmjukhet är inte hennes specialitet precis.

 3. Bo skriver:

  Denise och Angelica är URSNYGGA!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..