Älskar Stella!

Vilken härlig dag jag och mina vänner har haft! Efter brunchen på Rörstrandsgatan så blev det en shoppingrunda .. Inne på Nathalie Shuterman hittade jag en alldeles underbar plånbok från Stella Mccartney som fick bli min (ska sälja mina två andra snart, håll utkik i bloggen!). Nu kom jag precis hem, ska göra mig ordning för ikväll .. Odd och jag firar två månader! Det känns verkligen märkligt att vi inte har varit tillsammans längre men hur som helst så är jag så lycklig med honom att det är galet.

20120729-162745.jpg

20120729-162755.jpg

  1. Toker skriver:

   För mig är den perfekta plånboken fullproppad med sedlar. Sen får den se ut hur den vill – gärna gammal och sliten.

   1. Ballo skriver:

    Stämmer helt och hållet, cash is king! Tacka vet jag gamla tiders hästhandlarplånböcker som var så tjocka (många fack, mycket pengar) att man var tvungen att hålla i hop dem med en rejäl gummisnodd!

 1. Lykke skriver:

  Gratulerer med jubileet, Bella! Håper dere får en koselig feiring sammen 🙂

 2. Design är inte alltid snygt… Utsidan fikk mig at tenka på några stolar som man kunde hitta på 90-talet…

 3. Stella skriver:

  Åhh tack! Jag älskar också mig själv!

  // Stella 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..