Girls night out

Efter en god middag hos Denise är det snart dags för en utgång i sommarrvärmen! Hittade en svart baddräkt från H&M som är lite transparent, tog en kjol från Dagmar över. Nu ska vi dansa!

20120728-221908.jpg

 1. Hanna skriver:

  Jag älskar din kropp! Äntligen någon i fokus som inte har bantat ner sig till size 0 och som får alla med ett BMI över 17 att skaffa sig ätstörningar. Svårt att hitta någon blogg idag som inte innehåller någon hysteri kring vikt. Det är så otroligt viktigt att vi fortsätter prata om det och ”Size Me” kampanjen är det bästa ni kunde ha gjort. Jag beundrar dig verkligen för ditt arbete du gör gällande
  dessa frågor. Det är bara så otroligt tråkigt när andra vuxna människor och då särskilt andra ”kändisar” (nämner inga namn) påstår något annat. Men vi vet väl alla innerst inne att det handlar om någon slags osäkerhet och otillräcklighet. Jag hoppas du mår så bra som du verkar göra, och även om alla inte har turen att se ut som dig så är det jävligt bra det du gör, keep it up!

 2. Stina skriver:

  Har följt din blogg så länge nu och inte för att utsidan spelar någon roll men du har aldrig varit vackrare än nu! Du strålar BElla!!!

 3. Elin skriver:

  Du är bara sååå snygg Isabella! Fin topp också 🙂

 4. Åh vad galet snygg du är! 🙂

 5. Hanna skriver:

  Så snygg! Sinnes vad vacker du är! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..