Häng med vännerna

Det blev en trevlig kväll på strandbryggan, våra vänner kom dit och vi njöt av solen. Nu ska jag och Christian hem till Odd.

20120727-204943.jpg

20120727-205001.jpg

20120727-205021.jpg

 1. Så fint ditt hår är när det är lite sådär ostylat 🙂
  Passar mycket bättre än när det är så perfekt lite för mycket fönat!

 2. Hej! Jag tänkte bara höra ifall du satt ute på en restaurang/servering inte allt för långt ifrån T-centralen den 25e juli, någon gång kring 23 tiden? Isånna fall så kanske jag råkade se dig. =) Måste bara säga att jag verkligen gillade din första bok och har tänkt läsa den andra boken med. Jag gillar din blogg också. 🙂

 3. Jag har sett dig som en förebild i rätt många år nu och gör det forfarande, mest pga din förmåga att förmedla till oss unga tjejer att vi inte ska må dåligt över våra kroppar och acceptera oss själva så som vi är. Länge har jag läst kommentarfältet här på din blogg och tyckt att det har varit så tråkigt att läsa alla negativa kommentarer där folk försöker trycka ner dig och har åsikter om precis ALLT.

  Saken är att jag nu faktiskt har börjat ”titta ut från min bubbla” där du är den inspirerande duktiga tjejen. På senaste tiden (året?) har du givit mig en helt annan bild. Hur går det t ex med körkortet? Det är inte grejen att du inte klarade (du kanske gjorde det, vad vet jag) det utan det är det att du inte ger oss något svar på vad som hände? Du kan inte ha missat alla kommentarer om körkortet. Detta var bara ett exempel. Det jag ville säga var att din blogg börjar kännas lite ”fake” på något sätt, missförstå mig inte nu :).

  1. Du kanske börjar kanske förstå att allt som skrivs inte är sant, att Blondinbella är en karaktär. En del som skrivs är säkert sant, men en hel del är tillrättalagt. Det är alltid tråkigt när man märker att fasaden har sprickor.

   1. Det tragiska är ju att denna ”karaktär” både utger sig för att vara och tyvärr har blivit en förebild för många unga tjejer både vad gäller privatliv och business, att leva som denna karaktär är nog varken lämpligt eller möjligt, det är just bara en fasad med sprickor

    1. Avhoppade gymnasiestudier och tillika studier i Schweiz är väl heller inget föredöme, mycket misstag både vad gäller det ena eller det andra i livet kan nog undvikas om man har grundläggande utbildning och/eller specialkompetens för sitt yrke eller vad man än gör i livet, utbildning är aldrig fel, snarare tvärtom!

     1. Enbart grundskolekompetens är förhoppningsvis inte så vanligt bland ungdomar idag och är nog inget att ta efter

     2. Tror inte du behöver bry dig, Bella hittar säkert en genväg till studier på högskola utan gymnasiekompetens, några tidigare utlovade föreläsningar på Brown som utlovat framöver, efter de genomförandena så är hon kvalificerad

   2. vad vet du om det Ballo? Varför skulle hon sitta och hitta på saker? Näe nu slutar jag snart läsa bloggen pga av alla pessimisstiska kommentarer. jag skäms

   1. Vänta bara tills hon köpt den där 10 mkr-lägenheten och dessutom skaffat garage till A8:an och Porschen, då får ni nog se! Då är det nog inga ”sprickor i fasaden”

     1. Som körandes ”fläckfritt” i mitten av juni så är det väl i princip självklart att kortet är avklarat (BB väntar nog bara tills de båda bilinköpen är klara och garageplatser ordnade), BB verkar ju haft en helsikes massa körlektioner innan den felfria körningen ägde rum så visst borde det vara klart

     2. Kanske blev något fel för Bella, läste på Kenzas blogg att hon körde 25 lektioner och sedan fick hon sitt körkort, konstigt verkar det

  2. Läste i egoboost-tidningen att hon sliter med teorin. Så fort hon klarar den ska det bokas uppkörning.

 4. Undrar om en liten valp har så kul bland champagnesippande människor.Tror faktiskt att han har roligare att strosa fritt hos Bellas pappa o småsyskon på lantstället i Trosa.
  Här ser han mest ut som en accesoar i en småstökig miljö,arma lilla varelse.

 5. Varför beställa Moët&Chandon? Bara för att det är ”fint”? Det kan ju knappast bero på genuint intresse för goda drycker då Moët är bland de sämsta (i vart fall mest överskattade) champagner som finns. Bollinger eller Pol Roger är ju betydligt bättre val i så fall. Om nu strandbryggan bara hade Moët så skulle jag bara beställt en vanlig flaska rosé i stället, och sparat en massa pengar!

    1. Jag vill poängtera att ”vanligt mousserande” inte alls är lika bra, den som tror det lurar sig själv. Riktig champagne börjar dock bli ”folkligt” och imponeringsfaktorn är inte så stor längre.
     Dessutom vill jag avliva myten om att man ska äta jordgubbar till champagne (eller andra mousserande viner). Det är ytterligare ett bevis på dålig smak/okunnighet.

  1. Pol Roger var Winston Churchills favoritmärke. Även under kriget ordnade Pol Roger i Epernay så att lådor med champagne korsade Engelska kanalen så att Winston Churchill alltid skulle ha tillgång till champagne. Sponsring kan man kalla det. Därav hans uttalande om hur champagne skulle vara dvs kall, torr och gratis.
   Det finns en Champagne Pol Roger Cuvée Sir Winston Churchill att köpa för den som har slantar – magnum kostar 2228 kr på bolaget. Cheap.

   1. Jag är inte helt säker, men jag har för mig att de flaskor som PR skickade till Churchill var av en speciell typ/form. Sedan lär han ha druckit en flaska per dag! Churchill var med normala mått alkoholiserad, men ska ha kommenterat det hela med – ”I have taken more out of alcohol than alcohol has taken out of me”. Så kan man också resonera. Är man i London så kan jag rekomendera ett besök på Churchillmuséet.

    1. Churchill påstås även ha citerat Napoleon Bonaparte när det gäller orsakerna till att dricka champagne: ”Champagne! In victory one deserves it; in defeat one needs it.”
     Belöning och tröst. Man finner alltid en anledning att dricka champagne!

     1. Lily Bollinger lär ha sagt – ”Jag dricker champagne när jag är glad och när jag är ledsen. Ibland dricker jag det i enrum. I sällskap tycker jag det är obligatoriskt. Jag smuttar lite på det om jag inte är hungrig och dricker det om jag är hungrig.´ Annars rör jag det inte – om jag inte är törstig förstås”. Som sagt, alla tillfällen är lämpliga för att dricka champagne!

 6. Det blir då bara värre och värre! Varför tar man med hunden på ”krogen”? Det kan ju faktiskt finns folk som är allergiska.

  Det är då absolut inte ett passande ställe för en hund….KÄRPNING BELLA!

 7. Vad duktig och söt christian är som kan vara med så med vänner! Och även sitta i knä.. lite svårt med min hund som är christian gånger tio! 😉

 8. Angående de där föreläsningarna på Brown, var det inte så att de blev inställda p g a att man måste tala engelska? Kanske fortfarande är aktuellt och studenterna där sitter och väntar på den framgångsrika entreprenören från Sverige (de har kanske t o m hunnit lära sig svenska)?

 9. Marika den 28 juli, 2012 kl. 16:10 skrev:
  Hon har aldrig föreläst på Brown, hon ställde in typ 3 ggr
  SVAR till Marika: Undrar vad den där Brown säger när man ställer in 3 ggr, då är man väl en stor föreläsare eller? Liksom en Bruce eller nåt kanske?

  1. Kanske inte 3 ggr men hon har skjutit upp det minst 2. Sen förstod jag det som att det inte var en föreläsning som var öppen för alla utan bara för vissa personer men jag vet inte så noga, läste det på en blogg av en tjej som går där. Men det var väl nåt år sedan och hon har aldrig varit i Providence åtminstone.

   1. Tack för svar! Kanske mycket nu med körkortet och allt men den där Brown kanske får besök och en föreläsning när allt är avklarat, den som väntar på något gott….

  2. BB har inte ställt in något, det är universitetet som först sköt upp föreläsningen ett par månader och sen har skjutit upp det igen på obestämd tid.

   1. Jo det kan mycket väl vara på det sättet också. Svårt att veta eftersom hon aldrig har nämnt det!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..