Ett säkert kort

Jag älskar böckerna om Becky Bloomwood och har slukat alla förutom den här, jag läser långsamt nu så att den inte tar slut. Jag hittade Denise Rudbergs böcker här också, ni vet Vänninan, Storlek 37 .. Så bra! Chic lit blir inte bättre än så. Vilka är era favoriter?

20120725-175740.jpg

 1. min favorit chic-lit bok är nog ”sista natten på Chateau Marnont” skriven av Lauren Weisberger.

  Du är grym Bella!

 2. Åsa skriver:

  Jag läser just nu Truman Capotes Breakfast at Tiffany’s efter att ha blivit inspirerad i New York tidigare den här månaden. Bra sommarläsning är annars Summer Crossing, Capotes första roman som han skrev i slutet av 40-talet men som inte gavs ut förrän efter hans död. Den handlar om en grupp ungdomar på driv i New York under en sommar, en it-girl som möter en arbetarkille, en del tonårsfrigörelse, och med ett oväntat slut.

 3. Sofie skriver:

  Cecelia Ahern – Regnbågen! Superbra, en av de bästa chick-lit böcker jag har läst (och har läst mycket!)
  Även hennes andra böcker är också bra, förstås : )

 4. Vilma skriver:

  Din bok egoboost helt klart!
  Bara av att läsa på baksidan gjorde mig helt fast! Den är grym verkligen och så sjukt svår att släppa!
  jag gör precis som dig, läser den långsamt för att jag aldrig vill att den ska ta slut!
  <3

 5. Sophie Kinsella<3
  Beste chicklit forever!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..