ANNONS

Lyckligaste tjejen!

/

.. Och så var det sagt, jag och Odd ska flytta ihop!

Efter lite tid på landet så kom vi fram till det, känns så himla jobbigt att flänga runt mellan varandra i höst, vi sover ju ändå ihop varje natt i alla fall. Dessutom är det onödigt att äga en varsin tvåa på Östermalm respektive Vasastan, bättre att ha en större lägenhet ihop. Gud vad jag älskar honom! Vi har kikat lite på hemnet men som jag sa tidigare är utbudet väldigt dåligt. Men vi har hittat en lägenhet som vi ska kolla på imorgon så vi lämnar Vindö en stund och åker in till stan igen.

Jag funderade tidigare på det där med vilken stadsdel vi ska bo i (stort beslut!). Nu har jag snart bott ett år på Östermalm, ett stenkast från Strandvägen och Djurgården vilket egentligen är idylliskt på ett sätt. Men Odd bor i Vasastan, liksom min familj och hans familj .. Dessutom har jag bott där under en stor del av min uppväxt så det blir därför Vasastan, där känner jag mig som hemma, längtar!

188
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00