Lyckligaste tjejen!

.. Och så var det sagt, jag och Odd ska flytta ihop!

Efter lite tid på landet så kom vi fram till det, känns så himla jobbigt att flänga runt mellan varandra i höst, vi sover ju ändå ihop varje natt i alla fall. Dessutom är det onödigt att äga en varsin tvåa på Östermalm respektive Vasastan, bättre att ha en större lägenhet ihop. Gud vad jag älskar honom! Vi har kikat lite på hemnet men som jag sa tidigare är utbudet väldigt dåligt. Men vi har hittat en lägenhet som vi ska kolla på imorgon så vi lämnar Vindö en stund och åker in till stan igen.

Jag funderade tidigare på det där med vilken stadsdel vi ska bo i (stort beslut!). Nu har jag snart bott ett år på Östermalm, ett stenkast från Strandvägen och Djurgården vilket egentligen är idylliskt på ett sätt. Men Odd bor i Vasastan, liksom min familj och hans familj .. Dessutom har jag bott där under en stor del av min uppväxt så det blir därför Vasastan, där känner jag mig som hemma, längtar!

 1. Hej, välkomna till min bloppis blogg där du kan hitta massor av fina kläder och accessoarer från bla, diesel, bvlgari, Levi’s 501, marc jacobs, tiffany&co mm.

  fashionblopp.blogg.se

  VÄLKOMNA!

  1. Orka… billigt att ragga läsare genom att kommentera i någon annans blogg UTAN att ens kommentera inlägget.

 2. Hur länge har ni varit tillsammans egentligen?
  Undrar för det känns som om detta går otroligt snabbt (inte för att lägga mig i men något jag reagerade på), men sen förstår jag ju att du såklart undanhöll det från bloggen ett tag i början. Så hur länge undrar jag, och säkert flera andra?

  1. De hade tydligen varit vänner i många år innan de blev tillsammans, så det har nog inte gått så snabbt som det verkar i bloggen.

   🙂

   1. Om man varit vänner i många tycker jag det är konstigt att de inte har träffat respektive föräldrar förut, för det är ju inte länge sedan det skedde här.

    1. men det är väl inte så konstigt? jag har massa vänner vars föräldrar jag inte träffat 🙂 det var ju lite annorlunda när alla bodde hemma men nu är vi vuxna och då har man ju sitt eget.

     1. Håller med, de hade ju faktiskt känt varandra länge innan och haft samma kompiskrets. Att ha känt varandra länge och att ha umgåtts hemma hos varandra är ju inte samma sak.
      Får instämma i att jag har flertalet vänner som jag umgåtts med i alla fall två dagar i månaden i flera år och har ändå inte träffat dessas föräldrar.

     2. Kanske är det så i ytliga storstaden då:) och jag fick nog intrycket att de kände varandra innan de blev s.k vuxna men det är bara att önska dem lycka till.

  2. Vad spelar det egentligen för roll? De två har bestämt sig för att flytta ihop för att det känns rätt. Du (mfl ?) undrar hur länge de har varit tillsammans, för att det verkar ha gått så otroligt snabbt…. Men om du nu får reda på hur länge de har varit tillsammans och du kommer fram till att du tycker att det var verkligen otroligt snabbt…vad är skillnaden? Min poäng är att varken du, jag eller nån annan behöver grubbla över hur lång tid de har varit tillsammans, om de går för fort fram etc…för vi har väl egentligen inte speciellt mycket med det att göra, eller?=)
   Visst, vi har alla rätt till en åsikt. Du kan tycka att det verkar ha gått snabbt…Tycker bara att din kommentar låter lite som att Isabella skulle behöva försvara att de har valt att flytta ihop.

   1. Therese, take a chill pill!!!!! Vad du lägger ner energi på att försvara Isabella, du liksom står där och bevakar varje kommentar som görs i den här bloggen…. och leker moraltant

    1. Inte så mycket energi alls faktiskt. Sen kanske du själv ska ta det där chill pillret….Jag ”försvarar” inte Isabella. Men likväl som alla ifrågasätter blogginnehavaren, har man väl rätt att ifrågasätta andra kommentarorer, eller?

   2. Förstår din poäng men nu får du ju ändå ta det lite lugnt.
    Jag har inte en åsikt, då jag ser det som att Isabella är gammal nog att reflektera över och ta ansvar för sina egna beslut, jag har bara ett intresse i frågan. Det är väl inte så konstigt då alla som väljer att följa Isabellas blogg uppenbarligen har någon form av intresse i hennes vardag.
    Jag tror förövrigt att du missuppfattade min kommentar en aning, ville inte döma eller komma med någon predikan över hennes beslut, undrade mest bara ifall förhållandet möjligen pågått mycket, eller lite, längre än vad vi fått veta eftersom detta beslut kom så plötsligt. Är helt enkelt lite nyfiken på vad som enligt mig inte är något så personligt, sen får ju Isabella själv självklart bestämma om hon vill svara.
    Jag är jätteglad för deras skull och hoppas på det bästa.

  3. Haha ja jag brukar inte vara någon negativ läsare men där kan man verkligen snacka snabba ryck! Får hoppas att det går fint, vi ses om 10 år så kan vi diskutera det hela igen då som jag brukar säga till vänner som hetsar lite väl mycket i kärlekens namn 🙂

  4. Jag tror inte på några hemliga regler om när saker och ting skall ske mellan två människor. Känns det rätt så gör det!

   Jag och min sambo flyttade ihop efter fyra månader tillsammans. Vi förlovade oss ett år efter vi blev tillsammans och har nu bott ihop i 3 år och älskar varandra fortfarande. Vi har inte brytt oss om vad andra tyckt och tänkt om vår framfart… för vi har gjort det som känts rätt för oss. Och det är så man borde leva. tänk inte så mycket 🙂 Man lever bara en gång.

   1. Jag håller med dig! Jag och min fästman flyttade ihop i min lilla studentlägenhet på 15 kvm redan efter en 4 veckor som par. Då hade vi känt varandra i två månader. På 1-årsdagen frågade han om vi skulle förlova oss och nu har vi varit tillsammans i 6½ år och planerar framtiden ihop!

    Så känns det rätt så tycker jag att man ska köra på, livet är för kort för att tänka på vad som skulle ha hänt om man inte vågade göra just den saken! 🙂

  5. Kan inte låta bli att bli otroligt chockerad över alla hemska, nedlåtande, elaka kommentarer som skrivs i denna blogg… Säker på att de allra flesta av er är människor med empati… För inte skulle ni säga såna saker öga mot öga?

   Glöm inte att vi alla är människor med både bra och mindre bra sidor. Vissa är mer lyckligt lottade än andra, men – vi väljer själva hur vi uppfattar saker, vad vi gör med olika upplevelser i livet, och vilken väg vi går… Alltså – alla är vi vår egen lyckas smed!

   Tänk positivt – ta till er det som är bra, välj bort det som är mindre bra. Och om det skulle vara så att ni inte tycker nåt är bra – ta ett allvarligt snack med er själva och byt forum! 🙂

  6. Jag och min käresta har varit tillsammans i 3 månader och redan bott ihop i 1 månad. Är det rätt som för mig och Isabella så varför tveka? Jag är galet kär och planerar redan barn och giftemål. 🙂

   Kramar från en lycklig tjej

  1. Den aktuella lgh har legat ute sedan 19 maj så säljaren vill nog gärna ha minst 10 mkr. Om man nu antar att Odd och Isabella kan lägga in nödvändiga 1.5 mkr kontant för att låna resten på lgh så hamnar boendekostnaden ändå på minst 30 tkr/mån netto efter skatteavdrag på räntekostn. Och det utan ett öre i amortering.
   Verkar aningen tufft för ett ugnt par som rimligen inte kan ha byggt upp någon egen förmögenhet än och dessutom som – i Isabellas fall åtminstone – har aningen osäkra inkomster. Svårt att tänka mig att någon lånar ut 8.5 mkr på en så svajig kalkyl…
   Men de kanske bara vill kika på lgh av ren nyfikenhet – finns en del som går på visningar fast de inte alls har råd med det de tittar på. Ger åtminstone inspiration – eller kanske frustration?

   1. Men… Det är ju inte så att någon av dem bor i hyreslägenheter idag. De har båda varsin lägenhet värd uppåt 2,5 – 3 miljoner. Så, så mkt till lån blir det ju inte?

    1. Så du tror inte att de har lån på sina lägenheter för närvarande? Det är bara de egna pengar man har i en lägenhet som kan användas som kontantinsats när man köper nytt.
     Och någon direkt prisökning har det inte heller varit de senaste två åren så något övervärde har knappast skapats i det man köpte för några år sedan.

     1. Skall bli intressant att se om hon över huvudtagt har något jobb efter sommaren. Moderna tidskrifter går just nu på konstgjord andning och frågn är om de inte kväver Egoboost i farten.
      Någon som har koll på frökens taxerade inkommst föra året, vad plockade hon i lön från tidningen?
      Skulle vara kul att veta hur mycket 10% av lönen verkligen är i kronor som hon skänker bort till välgörande ändamål varje månad enligt egen utsago i tidigare blogginlägg. Till vilket ändamål har man dock aldrig fått veta.

     2. Suck – skulle vara intressant att få reda på vad DU tjänar och hur mycket du skänker till välgörenhet varje månad och även till vad…. Varför skulle hon redovisa något sådant i bloggen? Finns ingen anledning.

     3. Varför hon skall berätta vart hon skänker de 10% av sin lön hon påstår?
      Är inte det ganska uppenbart att OM hon skänker bort 10% varje månad av sin lön hade hon garnterat gått ut och berättat i detalj om detta för att måla vidare på sin tavla om att hon är perfekt. Problemet nu är att denna kommentar om välgörenhet bar är ännu en av hennes lögner. Eller hon kanske lever som George i Seinfeld – ”Kom ihåg Jerry, det är ingen lögn om man själv tror på det”.

      Fram tills fakta kommer på bordet om donationer till välgörenhet är det en lögn i mina ögon.

     4. Glömde svara på din fråga, jag tjänar inte alls särskilt bra. Får ut ca 20 efter skatt och jag skänker inte en krona av min lön till någon form av välgörenhet.

  2. Fast det är väl inte säkert att det är denna läghenhet som Isabella och Odd ska titta på?
   Hon skriver att det är ”en lägenhet”: ”Men vi har hittat en lägenhet som vi ska kolla på imorgon så vi lämnar Vindö en stund och åker in till stan igen.”
   I normala fall så skulle naturligtvis bilderna hänvisa till texten i inlägget men det kan vara en typisk ”Löwengripare” dvs Isabella lägger in en ”drömbild” för att illustrera hur hon skulle vilja att det var. Det har hänt förut att hon lagt in bilder enbart ”som inspiration”.
   Och så får hon massor med kommentarer på köpet när de som förstår att en lägenhet för 10 milj är ”way out of her league” även tillsammans med Odd.

 3. Hej Isabella. Du har inte funderat på att hyra ut din nuvarande lägenhet till någon istället för att sälja den när du flyttar ihop med Odd? Jag menar, då kan du ju ”prova på” att bo tillsammans med Odd, och alltid ha något att komma tillbaka till ifall det skulle ”krisa”? Inte för att det kommer göra det, men du förstår vad jag menar =) Hör gärna av dig, skulle vara intresserad isf=)

  Hälsningar,

  Veronika

     1. Och varför lägger inte du all den tid som du spenderar på att skriva ”harkel” sakligt kritiska, upplysande ”host” kommentarer här på att starta en sån blogg själv om det är så enkelt? Så kanske du får ditt liv du drömmer om och slipper sitta dagligen och kritisera en 20-årig tjejs blogg…..

     2. fyyyfan va den där ”Suck” är skön!
      kör hårt kompis, hoppas att du är man för då gör det saken ännu roligare1

 4. Riktigt roligt att läsa att du är lycklig och följer ditt hjärta. Varför ska man vänta med att flytta ihop om saker och ting känns rätt? Man lever bara en gång så lyssna inte på de avundsjuka kommentarerna, men det gör du nog inte heller!

  Lycka till med letandet av boende och njut av livet!!!

    1. Mycket sant, men jag tog mig rätten att svara då detta är ett offentligt forum och om du förväntar dig att inte få svar av andra kommentatorer får du nog skicka henne ett mail.

     Dessutom är jag allergisk när folk klappar andra på huvudet, ”lite tidigt kanske?” är en av de småaktiga pikar som lyser igenom hur mycket man än döljer det.

  1. dom har känt varann sen dom var typ 14.. följ bloggen så slipper du anstränga fingrarna med att fråga..

  2. Nu är jag inte den som försvarar BB i första hand men här måste jag bara få flika in…

   HERREGUD! Det är ju bara att flytta in med varandra! Vad lever ni i för sjuka kristna värderingar? I värsta fall flyttar man isär igen, det är inte värre än så. Jag flyttade ihop med min kille efter två månader och vi är fortfarande ett par efter 4 år, still counting liksom. Det är ju helt bisarrt att bedöma några som av kärlek väljer att flytta ihop, det är väl självklart att man gör det! Orka hålla på och krångla när det bara att ta tag i saken och i värsta fall, som sagt, flytta isär om allt skiter sig.

   Ni måste ha otroligt tråkiga liv som tycker att det är världens mest förhastade grej att flytta ihop med den man älskar och vill dela sitt liv med. Orka vänta liksom, kärleken gör det inte!

 5. Varför är det för tidigt för?!
  Skit i vad andra tycker och följ ditt hjärta.

  Jag flyttade in med min sambo INNAN vi ens blev tillsammans. Och då kände vi inte varandra sedan tidigare. Utan vi träffades, började ”dejta” och sedan flyttade jag in. För att 3 månader (!) senare bli tillsammans. När jag flyttade in hos sambon (och hans mamma) så hade vi träffats i 3 månader. Nu 2,5 år senare, så ”kilar” vi fortfarande stadigt 🙂

  1. Och jag skulle på dejt med min kille i hans stad(på en fredag). Sedan kom vi på att jag nog stannar hos honom över helgen. Den helgen är snart 7 år lång och vi gifte oss för ett par månader sedan. Ingen kan väl säga när det är för tidigt eller ej, det avgör par SJÄLVA!

   1. Det är ju olika för alla människor. Poängen är att hon ska inte rusa in i något utan verkligen tänka igenom det. Vem säger att dem inte kan ”prova på” och leva tillsammans? Några dagar, någon vecka…

    1. ”nää Odd, vi flyttar inte ihop för vi kanske inte är ihop resten av livet…..(?) så det känns lite onödigt då ju. vi bor isär.”
     det tror jag säkert att alla tänker när de hittar partnern de vill flytta ihop med………….

     men vad spelar det för roll vad just HON gör?
     jag hajjar inte.
     låt henne ha bråttom då (vilket många ser som ett enormt problem), inse att det blev fel och flytta eller inse att det blev det bästa hon nånsin gjort och lever lyckliga?
     allt kan hända, palla sitta å vara rädd hela tiden att det inte ska hålla osv?
     i så fall behöver man ju aldrig nånsin fatta ett beslut, eftersom det kanske inte kommer hålla.

     skaffa inte jobb, du kan bli av med det. bli inte ihop med nån, ni kommer säkert ändå göra slut nån gång.

     kör på det spåret i livet så kommer ni säkert jätte långt!

   2. Jag gjorde samma sak, åkte ner till en kille över en helg och vi blev ett par i princip direkt. Nu, snart 7 månader senare, har jag bara några veckor kvar i min hemstad innan flyttlasset går.

    Förhastat enligt vissa kanske, men om hjärtat säger ja och man funkar ihop, varför inte satsa? Orkar inte med alla moraltanter som säger att man ska ha varit tillsammans si och så länge för att man ska kunna flytta ihop. Vad vet ni om andras förhållanden, de kanske är jättebra och i precis rätt tid för att ta steget?

 6. Åh jag är så glad för din skull!!!! Not, Vem vet egentligen hur länge ni kommer vara tillsammans.Ha ingen panik!!!!länge.Blä! Du provocerar och har ett speciell tanke med allt du skriver.Skäms du inte??

 7. Åh, grattis! När jag började dejta min nuvarande sambo hade jag en supermysig central lägenhet och han bodde långt ifrån all ära och redlighet, så egentligen flyttade han in efter ett par veckor redan.. Sen skrev han sig där för att det skulle bli ”lättare att söka jobb här”, och sex månader senare hade vi skaffat en större lägenhet vi står på gemensamt. Känns det rätt ska man inte vänta!

 8. jajaja, nu kommer massa folk, flåt, fjortisar, komma och säga att jag är avundsjuk osv ( man kan inte ha en annan åsikt för då är man AVUNDSJUK!”) men seriöst, du så jädra flaxig och rörig. Allt är impulsivt och spontant. Eftertanke verkar ju inte vara något du ägnar dig åt. Men detta får man inte påpeka för då är man avundsjuk, korkad, fattig och jag vet inte allt vad för skit folk hittar på.

  Jag säger bara vad jag märker i bloggen, hur jag tolkar den. Du är rörig, du säger själv att du går på adhd-utredning. Varför inte ta bara ta dig igenom den först? istället för att kasta dig huvudstupa in i nya projekt? Det blir också en lätt komisk dubbelmoral när du hela tiden uppmanar till no-stress och lugn och ro osv i bloggen. Lev upp det själv , innan du försöker lära ut det till andra.

    1. Fast Mona, nu är ju du lika jobbig för att du kommenterar varje gång hon gör det… Jag försvarar inte Therese, men jag bara menar att du gör likadant?

   1. Ja, Therese. Att flytta ihop kan vara ett projekt. När vardagen smyger på en så kanske inte allt är lika spännande och kul längre. Speciellt inte när förälskelsen har börjat lägga sig…
    Personligen tycker jag att man ska ha varit tillsammans ett (bra) tag innan man flyttar ihop. Men alla är och gör olika.
    Om Bella och Odd tycker att det är en bra idé så är det säkert det. Vi vet ju inget om deras förhållande.

  1. Haha Annika, så du menar att man inte får göra något nytt så länge man har andra ouppklarade saker i livet? Hur skulle man då hinna med någonting? :p Bor du på landet eller? 🙂

 9. Grattis! Gudars vad kul! Strunta i folk som säger det är förtidigt.
  Från dagen jag och min man träffades, tills vi bodde tillsammans var 2 veckor! NU 2.5 år senare är vi gifta och har ett barn tillsammans, och jag är lika lycklig med honom, nu som då! Hoppas ni får en bra lägenhet som ni trivs med! Kärlek är underbart 🙂

 10. Blondinbella du som gillar olika, varför väljer du att bo innan för tullarna? Flytta till Tensta, Rinkeby eller varför inte Södertälje?

  1. Det sägs vara trevligt i Södertälje. Hockeylag, lastbilsfabrik och en kanal ska visst tillhöra attraktionerna. Och när AstraZeneca sparkat sina 1200 pers så lär det finnas många tomma lokaler att starta nya företag i! Kanske egenhändigt gjorda rattmuffar åt Scania?

  2. Vem säger att hon gillar olika? På twitter verkar hon vara rätt god vän med Sverigedemokraten Christian Westling.

 11. Odd jobbar som säljare på en rekryteringsfirma, den lönen är låg och provisionsbaserad. Dina egna inkomster är mycket osäkra och inte fasta. På vilka grunder får ni låna 8.5 miljoner från en bank? Med dagens räntor betalar ni över 30 tusen med räntejämkning och utan amortering. Med några procents ränteökning märks detta väsentligt på 8.5m. Odd kan helt enkelt inte ha många kronor kvar att röra sig med efter den hyran. Förstår inte hur du kan skriva en bok om privatekonomi om detta är på riktigt..

  1. HAHAHAHAHAHAH jag dööööööööör vad pinsam. Jahaaa och? är du deras revisor?:D hahahahaha det e så kul att läsa kommentarer här, det är som ”råd” som ingen ber om.

   1. Hahahaha Ja jag håller med!
    Märkligt hur många det är som tydligen vet allt om deras privatliv och privatekonomi efter att ha läst några inlägg på en blogg som dessutom väldigt sällan går in på så privata detaljer.

    1. Man behöver inte ha koll på deras privatliv för att räkna ut sånt. Du kan knappt låna 50.000 från banken utan att ha en buffert sedan 2-3 år tillbaka så hur många banker/företag är villiga att låna ut 8 miljoner?

     1. Deniz, man låna upp till 350 000 med bara en vanlig relativt låg månadslön. Ingen säkerhet behövs. Har själv gjort det förut, kolla SEB till exempel.

      Det räcker såklart inte till en lägenhet men tänkte bara att du kanske ska läsa på lite innan du slänger ur dig saker du inte vet så mycket om? 😉

     2. Jag undrar vem som skall läsa på här. Du babblar om ett blancolån utan säkerheter. Lite skillnad mot ett lån på tio mille.

    1. Ingen förutom de själva har väl koll på sin ekonomi. Odd kanske har vunnit 10 miljoner på lotto? Han kanske har ärvt pengar av någon släkting? Gjort vinster på aktier etc etc. Dom kan ju faktiskt ha betydligt mer pengar än vad som redovisas som årsinkomst.

     Oavsett har dom ju tydligen råd, med eller utan lån, så vi behöver nog inte oroa oss.

  2. 1. Glöm inte att man ska ha 15% egen insats numera eftersom en BR bara kan belånas till 85%. I det konkreta fallet är det 1.5 mkr som inte kan lånas med lgh som säkerhet. Och ngt blankolån på så mycket är det bara mångmiljonärer som kan få…
   2. Lånar man 85% av värdet kräver banken att det som är över 75% ska amorteras ned. Olika krav på amorteringstid men även med lägsta amortering blir det ett par tusenlappar i månaden i amortering.
   3. Man måste klara en räntenivå på 7% vid kreditprövningen för att få lån. Ett par med 8.5 mkr i lån bör ha en hushållsinkomst på minst 150.000 kr/mån före skatt för att klara en sådan kreditprövning.

   1. Ord och inga visor! Skönt med lite konkreta fakta och inte en massa ovidkommande pladder! Tror dock knappast att Bellas ”stormtrupper” kommer att ta åt sig det du skriver, tyvärr.

   2. Fast det är väl inte säkert att det är denna läghenhet som Isabella och Odd ska titta på?
    Hon skriver att det är ”en lägenhet”: ”Men vi har hittat en lägenhet som vi ska kolla på imorgon så vi lämnar Vindö en stund och åker in till stan igen.”
    I normala fall så skulle naturligtvis bilderna hänvisa till texten i inlägget men det kan vara en typisk ”Löwengripare” dvs Isabella lägger in en ”drömbild” för att illustrera hur hon skulle vilja att det var. Det har hänt förut att hon lagt in bilder ”som inspiration”.
    Och så får hon massor med kommentarer på köpet när de som förstår att en lägenhet för 10 milj är ”way out of her league” även tillsammans med Odd.

 12. Shit vad förbannad jag blir av att läsa kommentarerna i din blogg Bella. Så
  sinnessjukt många bitterfittor. Ursäkta ordvalet, men seriöst!? Hur orkar ni engagera er så i att hata och kritisera. Vad spelar det för roll hur länge de varit tillsammans, deras inkomst och blabla. Det på verkar väl inte er vardag? Det enda ni gör är att trycka ner och förstöra stämningen. Varför läsa bloggen om ni stör er? Ingen här har väl fakta om deras privatekonomi eller hur deras relation ser ut, det är ju bara spekulationer.

  Vill för övrigt önska ett stort lycka till! 🙂 Själv flyttade jag ihop med min kille efter en månad ( i en 1:a!) och vi håller ihop nu efter 3 år. Bor kvar i samma lilla skrymsle. Är det rätt så är det rätt! 😉 Och jag håller med de andra glada folket här, skit i alla bittra kommentarer. 🙂

  1. Instämmer helt med dig Tove! Tycker bara att det är tråkigt att människor inte kan glädjas åt varandra istället för att trycka ner. Inte konstigt att vår värld ser ut som den gör.

   Ett stort grattis till Isabella och Odd! Varför skulle det inte fungera mellan dem när Isabella har haft långvariga förhållande förut och sambo?
   Känns det rätt så gör det, gläds åt andra för ert liv kommer att bli bättre.
   Är ni avundsjuka så är ni kanske inte på rätt forum. Isabella arbetar för att kunna unna sig, vilket ger resultat. Ger en varmande kram till dina framgångar!

 13. hahahahaha ååååh asså jag önskar man kunde få ett ansikte på er som har så mycket åsikter här och tycker det är så otroligt frustrerande att folk inte lever som ni själva, så att man kunde ge er en fet käftsmäll. haha åsnor hela bunten. vare sig det håller eller inte kan de vara glada över att det beslut som de gjorde just nu var utifrån ett lyckligt stadium i livet, hurrra för lycka och att agera utifrån det, och buuuu för bittra människor som innerst inne hoppas att alla andra också är bittra, eller misslyckas, för då känns det bättre. svensk avunsjuka när den är som bäst.
  Grattiiiss till er kärleksduvor.

 14. Undrar om de som kommenterar negativt, ständigt kommer med pekpinnar eller rent ut sagt beter sig riktigt svinigt i kommentarsfältet skulle våga säga samma saker till Bella om de sprang på henne på stan. Intressant att se om det skulle tala om för henne att hon minsann aaaaaaldrig borde ha skaffat hund, att hon absolut inte kan flytta ihop med sin pojkvän eller att hon borde gå upp/ner tio kilo för att vara en bra förebild. Antagligen inte, men det är ju bara en vild gissning. Vet inte riktigt om man ska se det som negativt att folk inte vågar stå för det de säger eller tvärtom känna lättnad för att folk aldrig är så ounsamma, avundsjuka eller vidriga som på internet.

 15. Åh, hoppas ni hittar något som passar!:))

  Kolla in min blogg och läs om vinnarna från nattens Teen Choice Awards! The Vampire Diaries, Hunger Games och The Twilight Saga tog hem många priser!!

 16. vad kul att flyta ska själv snart göra det har ny blogg har du några tips jag behöver verkligen det så kolla gärna in min blogg och säg vad du tycker och har någon annan några tips så får ni gärna besöka min blogg och komentera era tips SNÄLLA

 17. Välkommen till Maskulint.se!

  Jag ger dig några av de nyaste nyheterna plus mina luftade åsikter om det!
  Alltifrån jockiboi, till arga feminister, till samhällsproblem!

  Väl Mött// Chris

  1. Det ”mentala” avståndet är ganska stort mellan Stockholms olika stadsdelar. Östermalm, Vasastan, Kungsholmen och Södermalm är olika sinsemellan som Luleå, Falun, Karlstad och Trelleborg!
   Fast fördelen med Stockholm är naturligtvis att vi kan ta oss ganska snabbt mellan dessa olika världar. Vi kan t o m våga oss ut till förorterna och då öppnas våra ögon för en mängd kulturer, språk och människor.
   Fast många rör sig sällan utanför sin stadsdel – jag bodde i många år just i Vasastan och lämnade sällan den stadsdelen för jag hade allt jag behövde där inkl min arbetsplats.

 18. Flyttade ihop med min kille efter en månad och bor ihop än (mer än 4 år nu) så alla som säger ”oj, redan?” kanske inte behöver uttala sig. Tror nog att båda har rätt bra koll på samboavtal, eller åtminstone råd att ta det hela med jurister så att ingen råkar i knipa om det skiter sig.

  Dock förstår jag inte storleken på lägenheten. Men har man råd så … why not?

 19. Ingen Audi i milonklassen har dykt upp, chansen att en lägenhet i 10 mille nivån blir verklighet är nog lika stor som om att Blondinbella berättar att hon kuggat uppkörningen.
  Odd är borta från kartan innan årsskiftet, lika så hunden som då är bortlämnad sedan länge till pappan.
  Patetiskt att se så många fjortisar svälja hennes svammel om att vara affärskvinna. Blondinbella har fått uppmärksamhet av ett enda skäl och det är att hon blev en av de första dagböckerna på nätet som fick lite puschning av media som skulle förklara för den stora massan vad det här med att blogga var för någonting.
  Ge ut en bok om ekonomi, nu börjar det bli komik på hög nivå.

  1. Jag skulle säga att det är du som är patetisk som orkar, och roar sig med att sitta där gömd bakom en skärm och agera som att du vet ALLT om ALLT/ALLA. Du vet ju faktiskt precis lika mycket om BBs privatliv som hon vet om ditt. Så sluta lägga dig i och tro att du vet en massa saker.
   Jag erkänner att jag skäms lite över mitt eget beteende nu, som orkar ödsla energi och tid på dig! För nu sitter jag ju själv gömd här bakom skärmen. Men kunde inte låta bli då jag skrattade högt åt ditt bittra sätt.
   Hoppas du kan få nått mer vettigt att lägga din energi på!

   Haters gonna hate, Lovers gonna love

 20. Ovanligt många rottweilers som morrar och skäller här idag. Buss på dem som vågar uttrycka något annat än Grattis! och Kul! Stormtrupperna har formerat sig till försvar för Isabella och ger sig på kritikerna med knogjärn och basebollträn.
  Någon demokrati och yttrandefrihet ska vi inte ha – bättre om en person bestämmer och en åsikt gäller så vi slipper tänka själva. Oliktänkande ska skrämmas till tystnad. Synd att kunskapen om historien är så dålig och att spåren inte längre förskräcker.

  1. Varför kallar du människor som ledsnat ur på otrevliga kommentarer för stormtrupp? Jag kan i och för sig bara tala för mig själv, men jag tror att det finns en hel del som håller med… Att dela med sig av åsikter, tycka olika osv…självklart ska vi göra det. Men varför måste tonen och orden så ofta vara elaka, nedlåtande, hånfulla och utan hyfs och fason. Jag menar, borde inte alla behandlas med respekt? Borde inte alla kunna hålla sig till ett trevligare uppförande. För jag tvivlar starkt på att alla som kommenterar här skulle stå upp för det de skriver om de hamnade ansikte mot ansikte med vederbörande…

   Behandla andra så som du själv vill bli behandlad! Slitet uttryck måhända, men ack så sant det är…

    1. Ärligt Bounty, det gör jag verkligen inte! Dock börjar det bli otroligt tröttsamt med folk som inte förstår skillnaden mellan att reagera på taskigt beteende och allmänna åsiktsskillnader… Jag reagerar mycket sällan på VAD folk skriver, snarare på HUR… Det är en stor skillnad och det har inte ett dugg med olika åsikter att göra.

     Säg mig, kan du förstå skillnaden?

     1. therese : Sluta tugga så jävla mycket. du kommer att få värk i käkarna snart …

     2. Nehej då Linda, mina käkar är vältränade, så det är ingen fara 😉 Men jag får tacka för omtanken!

  2. Jag blir iallafall glad över att en ”Toker” kan vara så klok.Det behövs härinne bland alla jublande,lättledda skaror.

 21. Jag och min sambo flyttade ihop efter 6 veckor, 8 månader senare är vi mer kära än någonsin. Är det rätt så är det rätt, varför vänta?

 22. Måste man bo på landet för att tycka att Bella är flängig? Intressant och framför allt extremt patetiskt resonerat. Jag bor i medelstor stad längs västkusten. Jag har varit ihop med min sambo i 9 år och planerar familj, jag är dessutom flera år äldre än Bella. Med andra ord tror jag nog att jag besitter LITE mer livserfarenhet. Vem som helst som läser bloggen märker hur extremt otålig och impulsiv hon är. Det är ett fakta och ingen åsikt.

   1. helt seriöst vad fan gör det er att bella är som hon är? Inte fan drabbas ni utav något som hon gör?? Nej utan ni är så jävla avundsjuka på hennes liv så ni måste läsa hennes blogginlägg för att sedan klaga. Ta tag i era egna liv och låt henne sköta sitt. Om hon tillslut förlorar sina företag med mera är det HENNES ensak inte eran. Förstår verkligen inte folk som är så bittra att de hela tiden måste klanka ner på andra, vore jävligt kul att se vilka ni är och hur fan ni lever era jävla moralkärringar

 23. Haha ORKA diskutera deras val, ni är ju bra roliga!!

  Bella! Super kul för er två, att vara sambos är det bästa som finns. Och lägenheten ni ska kika på ser jätte fin ut! Kram

 24. Grattis vad kul! Lägenheten du visat bilder på har jag själv vart sugen på! Lite trött på att bo i hus! Den är verkligen toppenfin!

 25. Jag skulle inte satsa på att flytta ihop med någon så tidigt. Lycka till en stund. Sen efter ett tag ångrar du dig, hittar på nått nytt,köper, säljer.. När ska du hinna andas, människa!!

 26. Grattis Isabella va roligt 🙂 finns inget mysigare än att flytta ihop. Man känner själv när de är rätt .De här är du värd kram

 27. Härligt att läsa om lyckliga människor!
  Magkänsla! Det är bara ni som kan känna den där känslan. Njut! hoppas ni hittar en bra längenhet!

 28. Haha, okej jag ska chilla. Kanske gick lite till överdrift med bitterfittor. Visst, det är inte schysst att dra alla över en kam och alla behöver inte vara onda och bittra för att de kommer med kritik. Håller dock med Therese. Jag reagerar också mer på hur kritiken framförs. Om den är konstruktiv eller bara elak och nedlåtande. Det här inlägget är väl inte bästa exemplet, men jag menar t.ex kommentarer med elaka personangrepp som bara är så totalt onödiga och elaka.

  Deniz, ursäkta påhoppet. Jag riktade mig inte till ALLA som kommer med kritik. Ditt inlägg hade ändå en trevlig ton och det finns säkert en del som bara är nyfikna. Men det känns ändå som att Bella hamnar i ett läge där hon måste försvara sina val.

  Ja usch, jag vet inte. Även om hon är storbloggerska har hon väl samma rätt till privatliv som vi andra.

  1. Absolut att man ska vara trevlig och saklig i sina kommentarer, där håller jag helt och hållet med dig 🙂

   Men sen någonstans så tänker man väl att om man som storbloggerska vill ha något privat, så låter man väl blir att blogga om det…? Som t.ex. Kenza och hennes familj. Hon bloggar ju i princip aldrig om sin familj för att hon vill hålla det privat.

   Så om BB hade velat hålla sina affärer privata hade hon ju hur lätt som helst kunnat strunta i att blogga om det.

   Men genom att hon bloggade om det så blev det ”offentligt” så att säga, och hon får räkna med kommentarer (även om jag håller med om att kommentarerna i vissa fall är onödigt elaka…).
   Klart man måste få tycka att det är en dum idé/att det är för tidigt/hur dom ska ha råd osv, så länge man är trevlig/saklig.

   Ville hon bara ha trevliga/snälla/medhållande kommentarer vore det ju enkelt att som t.ex. Tyra anställa någon som går igenom kommentarerna innan godkännande och tar bort dom elaka eller helt enkelt ta bort kommentarfunktionen på inlägget.

   Så, visst att man ska ha privatliv som storbloggerska, men samtidigt så tycker jag att man signalerar till läsarna att det är okej att tycka saker om man bloggar om det. Typ.

 29. Grattis! Så roligt, underbart, fantastiskt för er! Hoppas ni hittar ett boende som ni kan göra eget och verkligen trivas i. Dina tankar och synsätt på livet är så upplyftande och jag blir så uppiggad av att läsa dina ord. Sköt om er!

 30. alltså varför vänta me att flytta ihop? ränna ut o in hos varandra i mån för att omvärlden skall få tycka sitt med att a de skall vänta o vara ihop länge innan de gör ett sådan stort beslut. funkar de inte, flytta isär..man måste tro på sitt förhållande,inte tänka ”men de kan bli så här,detta kan hända osv

  flytta ihop-väx tillsammans <3

  ja o min sambo bor ensamma me katt på 150 kvm, nån gång skaffar man familj, lika bra att bo stort från dag 1 som sambos,slipper man flytta om senare ;D

 31. Ärligt talat? När dom som har kommenterat här och säger att det är för tidigt att flytta in nu så tror jag mer på att dom syftar på att det är för tidigt att köpa en jävligt dyr lägenhet och flytta ihop på en gång.

  Lite tidigt är det kanske att flytta ihop efter två månader kan man tycka om man ser till hur impulsiv Isabella är när det gäller en del saker (starta företag, skaffa hund, åka iväg på resa mitt i allt, osv). Vi som har läst hennes blogg i säkert 3-5 år har ju sett hur det har gått med de mest impulsiva sakerna. Tre företag har hon dragit sig ur/lagt ner (Bellme, Bellashop & Classifield). Hon skulle starta en entreprenörsskola men det blir inte heller av.

  Sen att dom ska kolla på en lägenhet på nästan 150kvm och sex rum? Om det är för inspiration, fine, men det tror jag knappast. Om Isabella inte fått för sig att skaffa fyra barn inom tre år så finns det knappast någon anledning till att ha en så stor lägenhet.

  Som många har kommenterat, varför inte flytta in hos den ena partnern och bo där eller köp en två tillsammans och om det inte funkar – sälj och flytta tillbaka till era egna lägenheter.

  1. Det var inte Isabella som skulle starta entreprenörsskola. Det var Stockholms stad och företaget ”Tänk om” som skulle starta ett entreprenörsgymnasium. Isabella skulle vara mentor på den. Men jag tycker knappast inte att hon kan skyllas för att det inte blev nåt…

  2. Bella gör precis VAD hon vill med sitt liv. Hon har valt att dela med sig av det till alla andra. Men hon har inte bett om en omröstning huruvida dom ska flytta ihop eller ej. 2a eller 6a, barn eller inte osv… 2 månader… dom har känt varandra i flera år och VAD vet vi om hur länge dom träffats som par i smyg innan det blev officiellt? Visst, hon kan vara impulsiv i saker och beslut. But thats the way she is – fantastiskt med såna människor, sålänge hon inte trampar andra på tårna! 🙂

 32. Kul att ni flyttar ihop och kul att ni flyttar till Vasastan! Har bott i Vasastan i hela mitt liv och tycker att det är betydligt mycket trevligare där än på Östermalm 🙂

 33. Pingback: Ibland så…
  1. Och var exakt i Australien bor du om du kan kopa ett hus? Knappast i Sydney (och i sa fall har du ett extremt valbetalt jobb eller rik man/hustru…)

 34. Grattis Bella!! Ni är så söta, önskar er lycka till 🙂
  Jag och min pojkvän letar också lägenhet, hoppas ju att man finner den där perfekta där man kan njuta vardagen tillsammans. Gör det som känns rätt, du brukar ju ha en bra instinkt om vad som är en god investering!

 35. Hej, Tack för din härliga och inspirerande blogg! Du förmedlar mycket fina bilder och god energi. Lycka till med nya gemensamma bostaden. Jag och min smabo har precis köpt en ny lägenhet i Skåne och flyttfebern börjar göra sig påminnd. Men det ska bli väldigt skoj!

 36. STORT GRATTIS Bella 🙂 Glömmer aldrig känslan när jag och min pojkvän köpte vår lägenhet. Lyckorus!!! Är inte så längesen, december 2011 så lite mer än ett halv år. Har ALDRIG ångrat mig och lär inte göra det heller. All lycka till Er och lille Christian 😉

 37. GRATTIS! så underbart. Det är fantastiskt att dela sin vardag med en annan människa. Du verkar må så bra och det strålar igenom allt.
  Det spelar ingen roll om man flyttar ihop efter 1 månad eller efter 3 år. Huvudsaken är att man trivs, är lyckliga och att det KÄNNS RÄTT. Bara för att man väntar i 3 år för att andra tycker att man bör det, betyder det inte att det är bättre för förhållandet.
  Ni känner er själva bäst och vad som passar just er. Jag tycker ni gör helt rätt.
  Själv flyttade jag ihop med min man efter bara några veckor faktiskt, (bytte dock inte adress förrän efter 2 månader) Men det kändes otroligt rätt för oss! Alla var emot det, men vad brydde vi oss? Vi var lyckliga, trivdes bra ihop och vi var galet förälskade i varandra. Vi ville bo ihop.
  Numera bor vi i en gemensam, stor 4:a mitt i stan. Vi är superlyckliga, vi planerar barn och framtiden är vår!
  Grattis ännu en gång. Jag vet hur det känns 🙂 Kram till dig!!!!!!

 38. Hej Bella! För ett tag sedan skrev jag ett inlägg där jag undrade om du var rädd för att vara ensam, du var alltid ute och åt med vänner eller jobbade men vad jag då inte visste var att du även träffade någon. Nu när du flyttar ihop med Odd så har du någon som väntar på dig även hemma förrutom hunden. Det är en söt jycke förrästen. Tror nästan ni skall välja en lägenhet i närheten av ert jobb. Tänk och slippa kollektivtrafiken, parkeringsavg, snö och slask. Cykel eller gångpromenad till mitt jobb hade jag valt, om jag hade fått välja ( men ibland, oftast kan man ju inte det) men som sagt, det är ju jag. Hoppas ni hittar en lägenhet ni trivs med.

 39. Finns inget bättre än att få bo ihop med den man älskar! ❤ Så glad för din skull!

  Många kramar E

 40. Grattis till er! =) Själv så hade vi distansförhållande(Gbg-Skövde, så det var ju smidig resväg 🙂 ) i 6 år innan vi flyttade ihop 😀 Bättre sent än aldrig.. haha 😛

 41. Isabella, när jag läste detta inlägget tänkte jag: Oj- hon kommer få massor med kommentarer om detta, att det är för tidigt, omoget osv.

  Jag vill bara säga att gud vad folk har fel. Om det är rätt eller inte vet bara du. När jag träffade min man var jag 18, hade nyss tagit studenten och bestämt mig för att vara singel, resa och ha kul ett tag. PANG kärleken slog ned. Vi bestämde oss snabbt att flytta ihop då långdistans inte var något kul alls. Jag är helt säker på att omgivningen tyckte det gick för fort och vi var för unga bla bla bla.
  Nu bor vi i ett underbart hus, har en ljuvlig liten dotter och firar 4 år som gifta i veckan. Vi har varit tillsammans i 9 år och det är min fulla övertygelse att man känner i sitt hjärta när man ska flytta ihop eller inte. Lycka till, hoppas ni hittar er drömlägenhet tillsammans!

 42. Bäste herr / fru, Behöver du ett lån för att förbättra din verksamhet? Är du en affärsman eller kvinna? Vi erbjuder garanti lån till alla individer på 3%, bör alla intresserade kontakta oss med: Om detta anstår dina förväntningar, då kan vi gå vidare, kommer jag vilja att ni berättade det exakta beloppet du begär så lån och brådskande denna transaktion för ytterligare förfaranden som du är att fylla och lämna nödvändig information nedan:
  **************************************
  Fullständigt namn:
  land:
  Din Kön:
  ÅLDER:
  Lån belopp som krävs:
  Lån Varaktighet:
  Månadsinkomst:
  Ditt yrke:
  Mobilnummer:
  Syfte med Lån:
  Har du ansökt förut?

  Alla program ska vidarebefordras till den direkta e-postadress nedan:
  billfinancial.firm1@live.com för mer information

  Hoppas att höra från dig snart.
  Tack och Gud välsigne er
  Bill Peterson

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..