Lyckligaste tjejen!

.. Och så var det sagt, jag och Odd ska flytta ihop!

Efter lite tid på landet så kom vi fram till det, känns så himla jobbigt att flänga runt mellan varandra i höst, vi sover ju ändå ihop varje natt i alla fall. Dessutom är det onödigt att äga en varsin tvåa på Östermalm respektive Vasastan, bättre att ha en större lägenhet ihop. Gud vad jag älskar honom! Vi har kikat lite på hemnet men som jag sa tidigare är utbudet väldigt dåligt. Men vi har hittat en lägenhet som vi ska kolla på imorgon så vi lämnar Vindö en stund och åker in till stan igen.

Jag funderade tidigare på det där med vilken stadsdel vi ska bo i (stort beslut!). Nu har jag snart bott ett år på Östermalm, ett stenkast från Strandvägen och Djurgården vilket egentligen är idylliskt på ett sätt. Men Odd bor i Vasastan, liksom min familj och hans familj .. Dessutom har jag bott där under en stor del av min uppväxt så det blir därför Vasastan, där känner jag mig som hemma, längtar!

 1. Bäste herr / fru, Behöver du ett lån för att förbättra din verksamhet? Är du en affärsman eller kvinna? Vi erbjuder garanti lån till alla individer på 3%, bör alla intresserade kontakta oss med: Om detta anstår dina förväntningar, då kan vi gå vidare, kommer jag vilja att ni berättade det exakta beloppet du begär så lån och brådskande denna transaktion för ytterligare förfaranden som du är att fylla och lämna nödvändig information nedan:
  **************************************
  Fullständigt namn:
  land:
  Din Kön:
  ÅLDER:
  Lån belopp som krävs:
  Lån Varaktighet:
  Månadsinkomst:
  Ditt yrke:
  Mobilnummer:
  Syfte med Lån:
  Har du ansökt förut?

  Alla program ska vidarebefordras till den direkta e-postadress nedan:
  billfinancial.firm1@live.com för mer information

  Hoppas att höra från dig snart.
  Tack och Gud välsigne er
  Bill Peterson

 2. Sara skriver:

  Isabella, när jag läste detta inlägget tänkte jag: Oj- hon kommer få massor med kommentarer om detta, att det är för tidigt, omoget osv.

  Jag vill bara säga att gud vad folk har fel. Om det är rätt eller inte vet bara du. När jag träffade min man var jag 18, hade nyss tagit studenten och bestämt mig för att vara singel, resa och ha kul ett tag. PANG kärleken slog ned. Vi bestämde oss snabbt att flytta ihop då långdistans inte var något kul alls. Jag är helt säker på att omgivningen tyckte det gick för fort och vi var för unga bla bla bla.
  Nu bor vi i ett underbart hus, har en ljuvlig liten dotter och firar 4 år som gifta i veckan. Vi har varit tillsammans i 9 år och det är min fulla övertygelse att man känner i sitt hjärta när man ska flytta ihop eller inte. Lycka till, hoppas ni hittar er drömlägenhet tillsammans!

 3. Grattis till er! =) Själv så hade vi distansförhållande(Gbg-Skövde, så det var ju smidig resväg 🙂 ) i 6 år innan vi flyttade ihop 😀 Bättre sent än aldrig.. haha 😛

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..