Kvällsdopp

Det bästa med att vara på landet är att allt blir så enkelt. Jag tog nyss ett kvällsdopp på bryggan. Tog med mig en tvål och tvättade mig där, så himla härligt. Inget smink, inget energi på kläder man ska ha, inga produkter i håret. Bara naturligt. Gud vad min själ mår bra av det här! Nu ska jag baka en paj till min fina kille och ställa fram hundmat till min andra kärlek. Livet är toppen!

20120723-202846.jpg

 1. Friheten kallar jag det. Visst är det skönt att slippa hålla på med massa produkter för att tvätta sig? Det bästa för håret är naturligt sjövatten. Att också tillbringa tid i det fria och andas in syret därifrån, slippa avgashostan från storstaden, är ju också det bästa för själen.

 2. Alva skriver:

  Åååh, kvällsdopp i mitt <3! Om du vill vara lite mer miljövänlig så finns det speciella tvålar (ofta kompinerade duschkräm och shampoo eller nåt) som inte är giftiga, tror att den som vi använder heter typ "saltvattentvål" eller "havstvål".
  Kram!

 3. Irene skriver:

  vad hände med körkortet? Orka kommentera alla inlägg om tvål säger jag bara.

  1. …så du tycker att det är viktigare att ”bry sig om” och kommentera på något sådant som ett körkort än det är att bry sig om att familyfresh förgiftar såväl vattnet som de fiskar, växter och andra djur som skall leva i det? Nej, vart är världen påväg?

 4. Lina skriver:

  Du har överdrivet mycket reklam på din blogg, ser inte klokt ut och allt blir bara rörigt!!

 5. n skriver:

  Njut av livet. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..