Pepes Bodega

Efter middagen på Hamnkrogen igår som var sådär i Torekov så gick vi till restaurang G Swensons och åt efterrätt, åh vad jag älskade det stället! Efter det tog vi bilen till Båstad och gick till Pepes Bodega/Kristallrummet. Vi körde tillbaka till Tylösand sen och somnade i världens skönaste sängar från Carpe Diem, vill ha en sådan hemma!

20120715-095433.jpg

20120715-095444.jpg

20120715-095623.jpg

20120715-095638.jpg

 1. Jag håller med om att Carpe Diems sängar är absolut skönast att sova i. Jag jobbar på Sova och vi säljer deras sängar. Har själv en som jag verkligen kan rekommendera! Prata med Ottilia (en av dina Egoboost-säljare som är min gamla kollega haha!) eller maila mig om du vill ha hjälp att hitta rätt modell för dig och Odd! 😉

 2. Vad är detta för jävla svenska:

  ”Efter middagen på Hamnkrogen igår som var sådär i Torekov…”

  Var inte du författare?!

 3. Ella skriver:

  Haha, fick du inte maten gratis eller? Därför du klagar på restaurangen, lilla fröken (över)viktig?

  1. Anna skriver:

   Ja det är ju helt omöjligt att maten faktiskt inte var god…

 4. Gud blir riktigt äcklad av er mat!! Hur kan man äta sån skit? Usch klöks av bara tanken :S

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..