ANNONS

Utredning

/

Jag sitter i väntrummet hos min psykolog och ska strax in. Jag går på en utredning nu för ADHD. Jag gick under en lång tid till olika läkare för att ta reda på vad det är som ”kliar i kroppen”, kunde det vara en allergi, restless legs, fel på nerverna etc. Jag har aldrig i mitt liv riktigt kommit ner i varv, jag är alltid i gång och det börjar bli jobbigt. Det gick ut över skolan när jag var yngre och idag är det svårt att sitta med på långa möten eller kolla på en film med min kille. Nu lutar det åt att det kanske är ADHD men inget är klart än. Om det skulle vara så vore det skönt att få hjälp att ”stänga av min energi” ibland. Återkommer om hur det går i utredningen!

20120704-150152.jpg

173

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00