Underbara flaska

Min frisör Erika tipsade mig om den här hårvårdsserien från Kérastase. Den är gjort för långt hår och gör att håret känns mjukt, lätt och nytvättat länge. Förutom att serien verkligen är bra (håller håret fräscht länge) så älskar jag den rosa flaskan. Passar perfekt till mitt bruna marmor i badrummet.

 1. Tack för tipset. Låter jättebra, ska verkligen prova på mitt tjocka halvlånga hår.
  Kommer rekommendera detta för mina kunder 🙂

 2. Kérastase har grymma produkter <3

 3. Älskar dom produkterna! 🙂
  Vi har en butik i Borlänge som heter BellBox där dom säljer alla sånna där produkter. Dom har dock en frisör stol men det måste dom ju uppenbarligen ha annars får dom inte sälja hårprodukter. Köpte igår faktiskt en hårinpackning därifrån som heter Bedhead peppermint hairmask. Doftar ljuvligt! 😀

 4. Allt från kerastase är bäst.
  Det är dyrt som fan men rena medicinen för håret.
  Löser allt krux!

  men annars håller jag med Otroligt!
  hahahahaha!

 5. Fia skriver:

  Jag tycker också att deras produkter är bra men du vet att dom är testade på djur va?! De gör ju att man inte gärna använder dom.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..