Sista dagen!

Hej på er!

Idag har jag sista dagen på kontoret så innan lunch blir det mycket avstämning med redaktionen, säljavdelningen och så kommer min assistent hit strax får att gå igenom vissa jobbförfrågningar som trillat in för augusti. I eftermiddag ska jag till Maximteatern och ha möte kring min föreläsnings-uppsättning som kommer att ske under hösten i några veckor, så spännande!

Väska Kaos, klänning & kofta från H&M, ballerinas från Angela C

 1. beccy skriver:

  Jättesöt outfit! är klänningen ny så den fortfarande kan finnas i butik eller en gammal? 🙂

 2. Du är verkligen jättefin!

 3. Aylin skriver:

  Åhhh jag hittar inte klänningen! Har du köpt den iår? =)

 4. Klänningen sitter jättefint på dig!

 5. Emma skriver:

  Åh va fin du är 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..