Strandbryggan

Solen tittade fram ordentligt idag så jag mötte upp mina vänner på Strandbryggan, alltid så härligt där. Vi pratade sommar och framtidsdrömmar. Nu kom jag precis hem, ska ensamhets
-träna Christian nu och gå till matbutiken. Förra gången gick det hur bra som helst!

20120628-171905.jpg

20120628-171917.jpg

20120628-171925.jpg

 1. heter nathalie björklund, nyfylld 17åring som bor i gävle. Har 16 riktiga syskon och lever i stort sätt som en vanlig tonåring. i min blogg kommer ni kunna följa mitt liv i både text och bilder.
  Har fått en massa frågor kring min familj osvosv, att jag ljuger att jag har så många syskon? och att vi skulle ha varit med i familjen annorlunda då? Grejen är att vi har tackat NEJ till alla program som frågat. Vi har dock varit med i tidningen massa gånger, tiden innan jag födde och långt efter. Som 13 åring var jag även med i lilla sportspegeln. Vet dock inte varför, är ju inte ens så speciellt sportintresserad. Vilket fall besök bloggen och så hoppas jag att ni gillar den och väljer att stanna!!

  http://nathaliebjorklund.myshowroom.se

 2. Anna skriver:

  Älskar solglasögonen, vad är det för märke??

 3. Anna skriver:

  Vilken snygg ring! 🙂

 4. Såg dig igår vid utecompagniet:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..