Klännings-investering

Efter jobbet idag så kilade jag en sväng på stan med Angelica, jag var ute efter nya klänningar och sängkläder i satin. Inne på Elisabetta Franchi i Mode-gallerian hittade jag fantastiska klänningar som fick följa med hem. Varje klänning finns bara i en i varje storlek så det blir bara jag och tre till som bär just det plagget i Skandinavien, sånt älskar jag! Dessa klänningar har även ett bra andrahandsvärde om jag vill sälja dom, alltså en bra affär! Jag har som princip att endast sälja ett plagg om jag ska köpa nytt.

20120627-182454.jpg

20120627-182500.jpg

20120627-182505.jpg

20120627-182511.jpg

 1. Lots of companies that are well establish may not provide as good of service as you may expect.
  If you ever mishandle newts or salamanders they will do this as the response to being threatened.
  Most ferrets are easily trained to use a litter box and it helps if it
  is kept in the same place in their cage or in the
  corners of your ”ferret room”.

 2. Emma skriver:

  Du är en förebild! Ett bevis för att man kan vara snygg även fast man är size large! Vilka märken handlar du från när du ska ha billigt?

  Trött på xlent och bb från hm!

 3. Den i beige var horribel. Verkar som den är någon annan i Skandinavien dom springer runt med storleken du borde ha…

  Den svarta var snygg.

 4. heter nathalie björklund, nyfylld 17åring som bor i gävle. Har 16 riktiga syskon och lever i stort sätt som en vanlig tonåring. i min blogg kommer ni kunna följa mitt liv i både text och bilder.
  Har fått en massa frågor kring min familj osvosv, att jag ljuger att jag har så många syskon? och att vi skulle ha varit med i familjen annorlunda då? Grejen är att vi har tackat NEJ till alla program som frågat. Vi har dock varit med i tidningen massa gånger, tiden innan jag födde och långt efter. Som 13 åring var jag även med i lilla sportspegeln. Vet dock inte varför, är ju inte ens så speciellt sportintresserad. Vilket fall besök bloggen och så hoppas jag att ni gillar den och väljer att stanna!!

  http://nathaliebjorklund.myshowroom.se

 5. Gå in o läs min blogg! Värsta upprors-inlägget mot att vara som mallen! Skriv vad ni tycker! Puss
  VÄRSTA DRAGET I MITT INLÄGG!!!!!!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..