Hos Erika

Jag börjar min dag hos Erika på Lyko och ska göra mitt hår fint, jag har inte varit hos frisören sen jag tog ut mina extensions så jag behöver verkligen klippa topparna nu och slinga det lite. Ska bli härligt att bli sommarfin! Ska boka in pedikyr och färgning av bryn och fransar också snart, sedan är jag redo för semester!

20120627-091123.jpg

20120627-103313.jpg

3 kg kärlek i knät.. Gud vad jag älskar honom!

 1. Linda skriver:

  Hej Isabella,

  Jag måste bara fråga vart någonstans du köper byxor? Jag har former precis som du, men H&M och liknande affärer har inte byxor för mig. Jag har använt leggings i flera år nu och blir så trött på det. Om jag köper en storlek som är relativt stor så är dom liksom stora hela vägen ner, eftersom dom är sydda raka. Men dina sitter ju verkligen perfekt, kan du tipsa om några affärer? Tack!

 2. Vad snällt av dig Bella att ta med lilla valpen in på en frisörsalong med alla kemikalier där är.

 3. Olivia skriver:

  Håller med er som kommenterat om hundallergi men måste också inflika med att du Bella inte alltid borde ha med dig Christian. Det är väldigt viktigt att han också lär sig att vara själv eller i alla fall utan dig (om du inte vill ha en hund med separationsångest). Det är nyttigt för en hund att lära sig vara ensam en stund.

 4. Ofelia skriver:

  Ååå världens sötaste lilla hund! Ser så mysigt ut!

 5. Och det är förstås en ren slump att du går till Lyko, och att du också har reklam för Lyko på bloggen?

  Är så inåthelvete trött på smygreklam. Vill du döda din blogg så är detta rätt väg att gå.

  Det får mig bara att aldrig mer vilja handla i nämnda webshop för övrigt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..