Riddarbageriet

God morgon på er!

Jag är fortfarande seg men eftersom det är sista jobbveckan på kontoret biter jag ihop. Odd kom hem till mig igår kväll, vi lagade middag och kikade på en film. Det är så roligt det där, nu älskar jag vardagsmyset – att bara göra ingenting ihop. Härligt. Imorse så kilade jag iväg till Riddarbageriet och hade möte med Pingis, vi gick igenom projekt relaterade till vår bok över en surdegssmörgås och en god kaffe.

  1. Hej! 🙂 Jag har en liten fråga, hur blir man en morgonmänniska? Jag har alltid varit en riktig sömntuta, men nu när jag tagit studenten och tagit ett stort steg ut i vuxenlivet så vill jag gärna vara den typen som är uppe med tuppen. Har du några ideér?

    Kram 🙂

  2. Ninni skriver:

    Ser riktigt mumsigt ut! 🙂

  3. Emma skriver:

    Åh gud så gott det där såg ut! Blev jättesugen nu ju 🙂

  4. Åh ja ibland är vardagsmyset det bästa, att krypa upp i famnen på son kärlek och bara må bra 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..