Första plats!

På tal om att hårt slit lönar sig .. Min senaste bok Isabellas Hemligheter ligger fortfarande etta på topplistan Populärvetenskap hos Akademibokhandeln! Det känns så himla häftigt att se.

Ni som har läst båda böckerna, vilken gillade ni mest?

 1. jag gillade egoboost mest eftersom den handlade precis så som jag har det den har hjälpt mig så sjukt mycket. Men den andra boken är oxå sjukt bra men på ett annat sätt:)

 2. Köpte senaste boken idag! =) Ska bli spännande att läsa =)

 3. Malin skriver:

  Måste nog säga båda två!
  Tyckte första delen av nummer två var extra bra. Kändes så personligt och jag tror det du skriver om berör många. Många som kan relatera till händelserna och känslorna.
  Du är jätteduktig tjejen. Så beundransvärd!

 4. Jag tycker att Egoboost var bäst, kanske för att jag mer är i målgruppen för den (är 16) än för Isabellas hemligheter även om den också var bra, speciellt Bella och privatlivet.
  Egoboost var så himla träffande och jag kände verkligen igen mig i vad du skrev och tipsen var användbara, den var verkligen peppande och inspirerande!
  Isabellas hemligheter var väl skriven för lite äldre och jag tror jag hade tyckt den var ännu bättre om jag var äldre, då jag i nuläget inte har så jättestor nytta av mycket av det som andra halvan av boken handlade om. Men hade jag varit i en situation då jag funderade på att starta eget, etc, så hade Isabellas hemligheter varit perfekt, du vet verkligen hur det går till!

 5. Amanda skriver:

  Egoboost var helt klart min favorit, du ger en riktigt inspiration!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..