Trött..

Jag stannade på kontoret till lunch, sedan fick jag gå hem och lägga mig känner mig fortfarande dålig. Ingen feber men halsont och hängig. Segt! Har sovit i två timmar nu, har gått ut på gården med vovven en stund och ska nu se lite på Seinfeld. Jag hatar verkligen att vara sjuk, som att vara låst i som egen kropp när man har massa saker man vill få gjort!

20120625-142308.jpg

 1. Haha vilken *tur* för dig att du har så många husläkare och experter på diverse områden som läser din blogg. Hur skulle du annars kunna leva ditt liv? ;D (OBS IRONI!!)

  Själv är jag bara en simpel lekman om man jämför med alla läkare, djurexperter, relationsterapeuter och psykologer som skriver och ger dig *användbara* råd men likväl finner jag din blogg trevlig och intressant 🙂

  Keep up the good work!

 2. måns skriver:

  Hello Newman.

 3. Anna skriver:

  Jag är också förkyld :s

 4. anonym skriver:

  Låst i sin egen kropp. huvudet på spiken.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..