Del 1

Vad hände med din kompisar Maria för flera år sen? Även om du är så driven, varför gör du inte klart en sak i taget? Som t.ex studierna i Zürich.
Den här frågan har jag verkligen fått i några år. Jag och Maria är vänner men träffas inte lika ofta som vi gjorde för några år sedan, nu ses vi då och då. När jag började min distansutbildning i Zürich så visste jag att jag egentligen inte hade tid vilket jag förklarade för skolan (jag blev handplockad). Jag har sagt till mig själv att jag läser dom kurser jag hinner med och känner är mest intressanta för de jobb jag har. Nu med bokturné under våren och nu en hund så kommer det bli svårt att åka ner för mig på ett tag. Får se om jag fortsätter i vinter. Att plugga på Lorange insititute of business är otroligt roligt, men att få en examen är inte ett dugg viktigt för mig, för mig har nätverkandet med klasskamraterna varit viktigast.

Vill också köpa en mops. Var köpte du din?? Hur gick du tillväga?
Jag köpte Christian av en privatperson i Stockholm. Han har stamtavla etc. Jag tänkte först gå via en kennel men hittade ingen som passade/kändes rätt. När jag träffade Christian klickade vi direkt.

Varför just namnet Christian? Det är inget vanligt hundnamn direkt
Han ser ju ut som en Christian!

Finns det någonting som du inte skulle kunna blogga om? vad väljer du att hålla utanför bloggen?
Jag skriver sällan om min familj, när vi ses etc. Det är min privata sfär.

Tänker du mycket på vad du äter/tränar?
Jag tänker på att äta regelbundet, frukost, lunch, middag samt mellanmål. Jag är ute och springer två gånger i veckan (totalt en mil i veckan). Passar på att lämna Christian till Odd när han ser VM.

Har du och Odd några gemensamma planer inför sommaren? =)
Vi ska fira midsommar ihop och så blir det troligtvis en sväng till Franska rivieran en helg!

Hur träffades du och odd?
Första gången vi träffades var på en hemmafest när jag var 14 och han 16. Vi var ett kompisgäng som umgicks rätt mycket då. Han var verkligen den killen alla ville ha men han var så himla dryg! Vi har umgåtts till och från i några år och nu i år så insåg väl vi att vi passar ihop helt enkelt. Han är helt underbar och får mig lycklig.

Har du opererat näsan och brösten? Fyller du läppar eller kindben? Kram
Jag har inte gjort något alls och kommer inte heller göra. Jag älskar den jag är nu!

Vad föll du för hos Odd?
Hmm från början så var det hans humor, det finns ingen som får mig att skratta så mycket som han gör. Kan ha kramp i magen efteråt. Men han är väldigt klok, öppen, rak, omtänksam, varm .. Lika driven som jag är och otroligt snygg! 🙂

vad menade du egentligen med din kritik mot att den norska fotbollsfrun Caroline visade upp sin sjukt snygga och vältränade kropp? Jag menar, du slänger ju kläderna, varför kritiskerade du hennes beslut att göra detsamma?
Jag kritiserade inte att hon var smal, utan att jag tycker att det är fel att skriva mycket om bantning.

Hur känns det att vara Sveriges bästa förebild för tjejer?
Det var snällt! Jag vill egentligen bara en sak: Få alla att förstå att allt är möjligt!

När du var på NK för ca 2 månader med din boksignering så kom jag, och du kände igen mig sedan 1,5 år tillbaka. Är det så att du memorerar ansikten bra?
Jag har faktiskt ett sjukt bra ansiktsminne! Kommer ihåg de flesta som jag träffat tidigare.

Isabellas hemligheter var grym måste jag säga. Har du några funderingar på nya böcker?
Tack! Japp, den kommer att handla om privatekonomi .. Berättar mer längre fram.

Hur går det med bilplanerna? Har du beställt Audi R8:an än? Eller blir det en Porsche i stället? Eller nåt annat?
Jag har teoriprov om två veckor och uppkörning efter. Ska ta tag i bilen då. Antingen blir det en R8, eller en större hybrid-bil, kanske deras Q5. Har insett att med hund och packning och långa resor till föreläsningar behöver man en större. Vi får se vilken det blir! Jag gillar Porsche Panamera också.

Vilka är dina starka och svaga sidor?
Starka är att jag aldrig ger mig eller låter mig tryckas ner av någon. Jag har en stark inre kompass till allt jag vill göra sedan kör jag bara. Inget kan stoppa mig om jag har bestämt mig för något. Sedan är jag extremt energisk och idérik och duktig på att peppa andra i min omgivning. Mina svaga sidor är att jag har svårt att komma ner i varv. Jag tycker att det är jobbigt att sitta och titta på en film tillexempel. Och så är jag extremt impulsiv. Som med att flytta tillexempel. Jag har spontanköpt två lägenheter. Men det är så jag är bara och livet blir riktigt roligt när det händer saker! Jag har funderat på en ADHD-utredning men känner att det inte spelar någon roll om jag har det eller inte. Jag har hittat ett sätt att få mitt liv att fungera, tillåta mig att ha många bollar i luften och trötta ut mig själv genom träning. Då funkar det.

.. Fler svar kommer i eftermiddag!

 

 1. emilia skriver:

  hur kan du kritisera när någon uppmanar bantning när du exemepl uppmanar folk att äta ”en choklad om dagen”? är inte båda något man borde hålla tyst om som offentlig person? Fetma är minst lika stort problem om inte större i dagens läge. Man ska inte bara se en sida om man nu har turen att trivas med sin egen kropp. I grund och botten handlar det om hur själen mår, och det borde vara upp till vad och en att skaffa sig den kroppen och sedan ta konsekvenserna för det (om det skulle ske några) Människan borde va kapabel till att ta hand om sig själv och inte påverka eller bli påverkade av offentliga personer, bara för att dem är offentliga. Sköta sig själv och väx upp med andra ord.

 2. Åh, haha, äntligen någon mer som tycker att det kan vara jobbigt att sitta ned och titta (spilla tid) på en film! Jag känner verkligen igen mig i ditt svar på sista frågan om dina svaga/starka sidor. På både gott och ont… måste också lära mig att varva ner bättre! Du är verkligen en bra förebild, i många avseenden. Bless 🙂

 3. Sanna skriver:

  Snälla Bella, vad ska du med en suv till? Christian är ju inte direkt stor och behöver platsen. Dessutom drar de mycket bränsle = dåligt för miljön och är svårare att hitta parkering för på gator etc. En mindre halvkombi med fällbart baksäte om du vill kunna få in mycket packning är definitivt att föredra, gärna hybrid! Lycka till med körkortet!

 4. maja skriver:

  det här vet du säkert redan, men om inte så kan det vara bra att få reda på det. anledningen till att man ska köpa en hund av en registrerad uppfödare (dvs en med kennelnamn) är för att konsumentköplagen då gäller. dvs finns det något dolt fel på kristian någon sjukdom eller liknande så har du möjlighet att kräva ersättning av uppfödaren. det är mycket svårare då uppfödaren inte har ett kennelnamn då köplagen gäller i stället och man inte alls har samma rättigheter.

 5. Emelie skriver:

  Du menar väl EM och inte VM….? bra koll 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..