Björk & Berries

Måste tipsa om min body butter från Björk & Berries som jag älskar! Ljusrosa, jordgubbsdoftande och helt underbar på huden. Jag smörjer alltid in mig efter att jag har duschat och den här glider in snabbt vilket är bra när man har bråttom. Nu ska jag kila iväg på brunch hemma hos Andreas!

20120609-114150.jpg

 1. Varför åker du inte bara upp till Högbo Bruk några mil innåt landet från Gävle och besöker Björk and berries shop och ”fabrik” där blandar de parfymer och gör oljorna och allt i en lantlig miljö. Helt underbart de har hundutställningar i högbo bruk och har ett urmysigt hotell.

  Åkr du bara några mil kan du ju tillsammans med dem göra din egen parym och scrubbs och sånt. Det är ju inte långt från stockholm, till Högbo bruk. (Det ligge utanför sandviken). Det om något hade ju varit bra mycket roligare o se hur du blandad din parfym med dem.

  Hoppas du eller någon av dem som kollar dina kommentarer kollar upp det. Även en utan pengar har råd med björk and berries upplevelsen i högbo det är det som är bra. Alla har råd 😀

  Ha de bäst
  Nadia

 2. Isabella, ett tips: Innan du slänger ut ett reklaminlägg vore det nog lämpligt att se till att du har koll på vad det är för produkt du gör reklam för. Jordgubbsdoftande? Läs på etiketten! (Wild strawberry = smultron.)

  1. Bella glömde nog läsa på etiketten vad det ö h t är innan hon lade ut bilden på sin ”favoritprodukt”

 3. Ser härlig ut, men doften är smultron:-) inte jordgubb.
  Jätte Grattis till vovven med, så himla söt! Vi har haft vår älskade hund i 5 år nu och han är vår ögonsten, vilket han alltid kommer att vara. Galet hur mycket man kan älska en hund! Han ska dessutom snart bli’storebror’ när vår bebis kommer i slutet av Juni, han älskar barn så det kommer gå galant:-)
  Lycka till med vovven<3

 4. Finnes det noen bedre duft enn markjordbær egentlig?! 🙂
  Men hvordan er kremene i forhold til parabener og andre ulumskheter, noen som vet?

 5. Jag och en kompis startade en liten blogg samtidigt som vi startade en tävling.

  Till er som inte vet vad tävlingen handlar om så är det jag och Håkan Samanci som tävlar om vem som kommer lyckas komma närmast ”drömkroppen” till slutet av Augusti månad, självklart är det ni läsare som kommer få rösta och bestämma vem vinnaren är och vi hoppas att ni är ärliga eftersom det är 1000kr vinnaren vinner. 🙂

  http://fitformoney.blogg.se

  Hoppas du tillåter det här Bella, kram på förhand 🙂

  1. På denna blogg hänger allt ihop – inläggen och reklamen.
   Inläggen om Björk & Berries motsvaras av reklam från Hudoteket. Isabella puffar för produkterna och har dessutom tidigare:
   http://blondinbella.se/2012/05/31/bjork-berries/
   skrivit att Björk & Berries finns att köpa på Hudoteket.
   Det gäller att hänga med! Du har kanske inte kollat bloggen hela tiden?

  2. Hm… Du är ju gravid, så det kanske är bättre att köra på något HELT ekologiskt, oraffinerat och fullständigt UTAN utfyllnadsmedel, doftämnen och tillsatser? Go Organic mumsy-to-be! 🙂

   Klicka in dig på eleven.se – där har de ett rätt bra utbud av sådant. Tips är t ex ”Organic Essence”‘s Shea Smör. Himmelsk på alla sätt och vis. Kan tänka mig att det är nyttigt för mamma-kroppen som växer och har sig ( = inga bristningar & strålande hud! ). Ett annat tips är ”This Works” Stretch Mark Oil – mumma för huden, även om man inte är gravid.

    1. Jajamen! 😀 Tänkte att jag kör lite i BB-stil 😉 Peppigt, uppåt, en massa påståenden som bara är universalsanningar för att jag påstår det och sätter det på pränt – och så hänvisar jag sådär lägligt till inköpsställe!

     Inse att det är reklam utan belägg eller verkligt recension baserat på produkten/ernas faktiska verkan. Annonsplats köps, det är avtalat att hon i utbyte mot pengar och gratisprodukter också skriver ett avtalat antal inlägg för berörda produkter/märken i positiva ordalag etc.

     Folk är så köpkåta på varje skräpmärke hon pluggar i bloggen. Var lite kritiska och ha huvudet på skaft för guds skull. Produktplacering. Är ni lika kåta på att köpa en Lambo eller Chrystler bara för att den förvandlas till en häftig robot som gör cool shit i Transformers?
     🙄

 6. Om du nu ska köra gratisreklam så kanske det är lite viktigt att du skriver rätt åtminstone – doften är smultron, inte jordgubb.

  Det borde du ju veta om det nu är din favoritprodukt. *ähum*

  1. Samma stuk som Bellashopen, inte visste-vi-va-vad, förmodligen ytterligare en favoritprodukt som inte har prövats

 7. Alltså, din reklam börjar spåra ur. Först är halva bloggen täckt av banners och sen köpta inlägg.

 8. Även min favorit. Köper du online? Jag måste köpa upp mig på mer när jag är i Sverige nästa gång. Trevlig helg! kram towe.

 9. Men alltså, hur blåst är du???

  ”Luktar jordgubb”!!??
  Det står rätt klart och tydligt, Wild strawberry (smultron) på förpackningen!!

 10. ”Måste tipsa om min body butter från Björk & Berries som jag älskar! Ljusrosa, jordgubbsdoftande och helt underbar på huden. Jag smörjer alltid in mig efter att jag har duschat och den här glider in snabbt vilket är bra när man har bråttom.”
  Vilken fantastisk copy! Stilistiskt brukar det kallas pekoral (googla gärna).
  Dock typiskt för Isabella: Hon kastar in en puff för en produkt eftersom hon har gjort en deal med Hudoteket & Björk & Berries. Jag tror att Isabella faktiskt provat produkterna eftersom hon ju fått en låda med produkter som delbetalning för reklamen. Att hon sedan slarvar med texten är väl också typiskt – ”wild strawberries” är dock inte så lätt att översätta rätt om man inte klarar engelska så bra. Men väderkornet kanske skulle ha reagerat om hon hejdat sig – jag tycker nog att jordgubbar och smultron doftar ganska olika fast jag har inte haft näsan i något ”body butter” så jag har svårt att veta…
  (Obs att jag inte försökt göra mig lustig över uttrycket ”den här glider in snabbt”. Det hade varit för enkelt att få en poäng där.)

 11. Isabella är väl inte precis känd för att vara bra på engelska… det var ju bl a det som gjorde att hon inte klarade av låtsasutbildningen i Schweiz.

  I detta fallet står det ju dock till och med UTSKRIVET smultron på förpackningen… Hatar verkligen all den här fejkreklamen där folk låtsas älska produkter som dom egentligen skiter fullständigt i, bara för att tjäna pengar. Man kan inte lita på någonting numera.
  Tycker bloggar ska hålla sig till sanningen och reflektera verkligheten, tillrättalagd reklam får man nog av ändå på alla andra ställen.

  1. Jag hade inte observerat detta dvs att det faktiskt står ”smultron” på förpackningen. Hänvisningen till bristande kunskaper i engelska kanske inte är relevant i detta sammanhang (men väl i andra, naturligtvis).
   Då har jag bara en förklaring: ”body buttern” doftar inte smultron utan jordgubb! Eller skulle Isabella narras? Hon är ju en ”förebild” och måste hålla sig till sanningen!

   1. Även om man skulle vara fullständigt obrdinld, så är det ju faktiskt bild på just – du gissade det – smultron på förpackningen.

    Så kan det gå… när inte haspen är på.

    * F.ö. så luktar de där B&B-produkterna som om Willy Wonkas fabrik exploderat efter en härdsmälta där researchavdelningen kokat ihop något vedervärdigt och neonrosa. Man måste för bövelen hålla sig för näsan när man går förbi avdelningen med krämer där B&B produkttester finns uppradade. Luktar allt annat än naturligt.

  1. Inte så bra reklam för produkten då ju 😯 –> luktar allt annat än vad som står på ‘börken’ lol

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..