Tylösand i sommar!

Pingis messade mig nyss om att hon hade bokat en vecka till oss på hotell Tylösand i sommar (Christian följer med såklart), vi ska ju skriva en bok tillsammans och jag tror att det blir en perfekt inspirerande plats. När jag var liten så bodde jag på Hotell Tylösand varje sommar med min familj, jag minns hur jag önskade att jag vore tonåring så att jag också kunde sitta och hålla hand och pussas med killar på stranden och på after beachen. Det såg så härligt ut, stora coola kompisgäng.

På tal om oro, jag minns verkligen när jag var 12 år och frågade mina föräldrar nervöst ”Tänk om jag aldrig blir kysst”. Jag var så himla orolig över att jag aldrig skulle få en pojkvän. Jag var 14 år när jag fick min första kyss, det var även under min första fylla ute på en hemmafest. Kanske inte drömkyssen. Jag får många mail av er som handlar just om samma oro inför första kyssen eller en pojkvän. Jag kan lova att det kommer! Fokusera på andra saker i livet så dyker det så småningom upp!

Jag och lilla Christian!

.. Nu har jag haft Christian i fyra dagar och det känns som om jag har haft honom mycket längre. Det är verkligen ett heltidsjobb nu när han är så liten men jag ser honom som en liten bebis och jag tycker att det är väldigt roligt att ta hand om honom. Vi leker och busar hela dagarna, går på upptäcksfärd, pussas och gosar mycket. Han vet sitt namn, följer efter mig överrrallt och kommer när man ropar på honom, han pussas även på munnen när man säger ”puss”. Han har börjat småbitas en del men jag har bitleksaker och godisar som han gnager på istället. Jag säger nej och ger honom dom, lika bra att visa att det är fel på en gång. Han sover i en hundkorg bredvid min säng och jag brukar lägga ner honom när jag går och lägger mig, håller ner min hand tills han somnar och sedan sover han till 6-7 på morgonen och då går vi upp och kissar. Han vaknar inte på nätterna vilket är skönt. Han träffade förresten Angelinas toy pudel idag och det gick hur bra som helst, Christian är en tuff hund som direkt gick fram och busade med hennes hund. Det är riktigt roligt att följa hans utveckling, han har en cool personlighet!

 1. Min sambo är uppvuxen där och min svärmor bor ett stenkast där ifrån.
  Min killes moster bor på samma gata som Per Gessle 🙂
  Fast nu bor vi vid en sjö i Öjersjö som ligger i Göteborg 🙂

 2. Tilla skriver:

  Ett tips: Kom ihåg att ge Christian valp sprutan innan han börjar leka med andra hundar 🙂 Lycka till! Stor kram!

 3. Bra skrivet, helt rätt, saker och ting kommer ju när dem kommer! Det finns annat att fokusera på under tiden i stället för oron.

 4. Ewa skriver:

  Hej Isabella! Grattis till valpen! jag tror och hoppas att du är påläst och att ”din” uppfödare har gett dig många råd och tips om hur du ska ta hand om din hund. Jag tror verkligen på att man ska leva sitt normala liv även fast man har skaffat husdjur, med undantag från valpens första månader, så mitt råd till dig är: Tänk på att det är en väldigt ung valp du har! Den behöver sova största delen av dygnet, precis som en människobaby. Tag gärna med honom på semester men glöm inte hur mycket lugn och vila han behöver. Allt för mycket stimulans kan få din hund att bli väldigt stressad och det kan ni få problem med senare. Tänk också på att din hunds hörsel är mycket skarpare än din egen. Högljudd musik på uteserveringar och barer på semesterorter kan medföra obehag för din hund. Jag önskar dig lycka till med din nya familjemedlem.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..