The Secret!

 1. …..dessutom är det ju Bella själv som gjort sig känd 😉

 2. Detta handlar inte om Religion. Detta handlar egentligen om tänkandet och att kunna ”styra” sitt liv med tankar. Hokus pokus? Det kan många tro.
  Men att innerligt fokusera, vilja något och se målet är ingen religion när det gäller detta. Det handlar om att få det man vill.
  Föreställ dig att du har en ny bil om du nu önskar dig en…
  Det är svårt att förklara.
  Sedan det med att ni säger att Isabellas pappa står som stöd för alla hennes bolag….oavsett så är det stora framsteg i livet.
  Se er om och se vad en normal person i hennes ålder klarar av och tillför i livet både för sig själv och andra.
  Det är många barn/tonåringar som växer upp med större företagsamma karakrärer till föräldrar och får stöd och blir något. Och även om det stöds på något vis…minst uppmuntran och glädje…så är det stora framsteg i livet av Isabella.
  Lär er att inte klanka ner på andra som faktisk oavsett stöd av föräldrar kommit långt i livet för sin ålder. Blicka framåt, dröm och uppfyll detta. Vägen dit är inte viktig…bara du når dina drömmar och är lycklig 🙂

 3. maria skriver:

  Angående Buddha. Läs detta stycke från här

  Länk
  http://bibelfokus.se/dalai_lama_enheten

  Allting är inte som det ser ut alltid.
  Självklart har dom bra tankar men bra att läsa och bilda en ny uppfatting.

  Kram
  maria

 4. Kalle skriver:

  Det finns inga idrottspsykologer som skulle uppskatta flumskräp som Secret Pia. Laws of attraction är ju bara för dumt och en massa konstiga trams som new-age alltid kör med som motsägs av naturlagar. Om man vill läsa om positiv inställning kan man läsa bra seriös litteratur, varför sitta och tolka helknäpp litteratur ungefär som religiösa försöker hitta bra saker i bibeln.

 5. Pia skriver:

  Du får det du fokuserar på. Testa! Fundera på också varför de bästa idrottsstjärnorna lägger så mycket tid på mental träning. Du har ett val, alla har ett val, oavsett vad som händer i livet; gräva ned dig i negativa tankar/se dig som offer eller välj att tänka på det du har som är bra/se vad du faktiskt lär dig av svårigheter. Har själv varit djupt i skiten, så jag vet. Så tolkar i alla fall jag The Secret.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..