Min valp

Jag har precis träffat min lilla valp. Han är helt underbar och det var så otroligt svårt att gå därifrån. Jag ska hämta honom på söndag och det känns verkligen som en evighet tills dess! Imorgon ska Odd följa med och köpa hundsaker, vad jag är lycklig! Vilken vecka! Vad valpen ska heta får ni veta på söndag 🙂

20120531-170654.jpg

20120531-170715.jpg

 1. maria skriver:

  Väldigt söt valp. Åh vad underbart att du skaffar en hund Isabella <3
  Det kommer vara en underbart liv att ha en hund. Jag skulle vilja också ha en hund men kan inte ha pga min pälsdjusallergi.

  Jag är väldigt glad för din skull Isabella <3
  Du kommer ha det Underbart <3

  Massa kramar från maria

 2. Malin skriver:

  Guud så söt! Och roligt att se att du inte är så mainstream och köper en chihuahua som alla andra bloggare!

 3. Idaw skriver:

  åh vilken underbar valp! Om jag skulle skaffa hund någon gång i mitt liv så skulle jag verkligen vilja ha en sådan! 🙂

 4. M skriver:

  Sööööt! Är riktigt avis då jag själv drömmer om hund men det passar inte med mitt jobb tyvärr:( men vill iof byta jobb o kanske kan hitta nått kontor där der e ok att ha med sig hund, vi får se:) ser fram emot mycket uppdateringar från dig iaf!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..