Sprida värme

På Moderna Museet finns nu en utställning som barn har målat och jag bara älskar den här bilden. Två tjejer med olika tankar och känslor. Tjejen som är positiv och tycker om sig själv håller en hand på sin vän och genast ser man hur glädje smittas. Så fint. Man ska sprida värme, inte trycka ner varandra.

20120531-111208.jpg

 1. Jisses vilken stark och vacker bild. Mer sådant, som till höger. Att älska sig själv, och andra, för den man/de är. 🙂

  Bra inlägg Bellis! Och all lycka till med lillfisen Christian. Lustigt namn, men jag älskar’t. Och så söt. :))

 2. Förr hade jag stor respekt för dej,
  men den respekten har nog försvunnit nu, tyvärr.
  Det ända du verkar bry dej om är dej och hur livet går för dej.
  Själv kan du sitta och trycka ner folk som det vore som ingenting,
  och att lägga upp en sådan bild och sedan uttrycka dej att ”man inte skall trycka ner andra”? Och inlägget där du trycker ner flickan som är musklig och vältränad kropp, där rök min reskepkt för dej? För det första tycker jag att din idé om att alla får se ut som man vill är otroligt fint, och jag stöttar dej att du verkligen försökt, men att du själv trycker ner andras kroppar och får det som att låta att man skall se ut som dej eller vara lite överviktig för att vara fin har ju helt gått snett? Jag håller med om att ALLA är fina på sitt sätt, men man behöver dock inte gå på motsatt sida och trycka ner dom som faktiskt är smala och har en vältränad kropp. jag tycker inte du är den rätta personen att prata och ha trådarna om rättvisa och vikter och utseende, för du har fel syn på det mesta angående de ämnena. Hoppas du inte tog detta för hårt, det var bara min åsikt. Men kanske du förstår hur sjukt det är att du skriver att alla skall tycka om varandra och ändå håller du på som du gör.. Försök inte att vara världens perfektaste, släpp det, du är en så fin flicka med så härlig personlighet så du borde ta vara på det och sluta koncentrera dej på hur alla andra ser ut och borde uppföra sig!

  Hoppas du inte tog illa upp, det var iallafall inte meningen.

 3. Hej. det där är från min skola och de två tjejerna går i min klass! 😀 Skitfin och värmande bild, ge dom gärna lite cred och skriv deras namn. dom båda är riktigt duktiga på fotografi och film! Puss

 4. Mia skriver:

  Sinnessjukt att du kan sitta och säga ”att man inte ska trycka ner varandra”, då du gör det själv. Kanske du borde ta dig en tankeställare ang norske fotbollsfrun? Sluta ge alla så jävla mycket råd och säg åt dem vad de ska göra. Ta en titt på dig själv, och att du motsäger ALLT du gör. Mupp.

 5. Anna skriver:

  Sååå fint :))) … och så sant!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..