Björk & Berries

God morgon på er!

Vad jag kände mig utvilad imorse efter gårdagen. Vill springa mer! Idag väntar en lugn torsdag och i eftermiddag ska jag äntligen få träffa min lilla valp, nu är han åtta veckor gammal. Är lite nervös men jag har längtat så mycket. Nu ska jag kliva upp och äta frukost. Hörs snart!

20120531-080337.jpg

Nya favoriter från Björk & Berries, i smultrondoft. Finns på Hudoteket

 1. Anna skriver:

  ÅÅÅÅ älskar de, luktar så gott! Finns på Åhlens och kicks också! 😀

 2. Amanda skriver:

  Jag känner lyckan med dig.
  Jag har också en liten mopskille, han är 2 år nu.
  Men jag kan fortfarande känna den lyckan som infann sig när jag hämtade honom
  Mopsar är så underbara och speciella.
  Önskar dig all lycka till med honom!
  Vad ska han heta förresten?:)

  Varma hälsningar Amanda

 3. Tack för Hudotek-tipset! Och allt gott och skönt med Odd och valpen!

 4. Ååå vad härligt! Du har verkligen valt en super härlig ras. Jag har själv en mops valp på 14 veckor som heter Melker och han är såå underbar. Det går inte en sekund utan att man ler. Självklart är det mycket jobb med en valp men det är helt klart värt det. Och jag tror att det kommer gå jätte bra för dig! Ett jätte stort lycka till!!

  1. Lustigt uttryck du använder: ”en mops valp”.
   Fast du skulle kanske på liknande sätt skriva ”en kos unge” när du menar en kalv?
   Om mamman är en mops blir valpen naturligtvis en mops valp.
   Men varför inte skriva mopsvalp direkt istället?

   1. Linn skriver:

    Men herregud. Nödvändigt?

   1. Elin skriver:

    Särskrivning är en folksjukdom utan dess like..

 5. Edith skriver:

  Kan du inte lägga upp en bild efter mötet i morgon, eller i alla fall tala om vilken ras det är? 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..