ANNONS

Min smyckeskollektion

/

Ni har kanske hört på radion att jag har börjat jobba tillsammans med smyckesföretaget VJ1890, just nu så går nämligen en radioreklam med mig, har ni inte hört den kan lyssna på den här. Just nu håller jag på att göra en egen smyckeskollektion som ska komma ut senare i höst och kollektionen kommer att bli så himla vacker. Som ni vet så älskar jag ringar, ni har ju sett min powerring som jag alltid bär. I kollektionen kommer det att finnas flera powerringar, jag har till och med gjort en som ska likna den som jag själv designade hos en guldsmed (fast betydligt billigare såklart, inte vittguld och diamanter .. Fast i framtiden skulle det vara roligt att göra vigselringar). Hur som helst, här kommer två bilder, ni får se mer senare!

Här är två skisser på mina kommande smycken för VJ1890! Ni kan redan nu gå in på VJ1890s hemsida och få 20 % på smycken som jag har valt ut där, rabattkoden är bella2012

48
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00