Min smyckeskollektion

Ni har kanske hört på radion att jag har börjat jobba tillsammans med smyckesföretaget VJ1890, just nu så går nämligen en radioreklam med mig, har ni inte hört den kan lyssna på den här. Just nu håller jag på att göra en egen smyckeskollektion som ska komma ut senare i höst och kollektionen kommer att bli så himla vacker. Som ni vet så älskar jag ringar, ni har ju sett min powerring som jag alltid bär. I kollektionen kommer det att finnas flera powerringar, jag har till och med gjort en som ska likna den som jag själv designade hos en guldsmed (fast betydligt billigare såklart, inte vittguld och diamanter .. Fast i framtiden skulle det vara roligt att göra vigselringar). Hur som helst, här kommer två bilder, ni får se mer senare!

Här är två skisser på mina kommande smycken för VJ1890! Ni kan redan nu gå in på VJ1890s hemsida och få 20 % på smycken som jag har valt ut där, rabattkoden är bella2012

 1. Mammas skriver:

  Går dom fortfarande att få tag på ?

 2. Karro skriver:

  Vad många elaka kommentarer! Jag vet inte var denna bitterhet kommer ifrån. Bara för att man inte håller med en annan människa betyder det inte att man får säga/skriva vad man vill. Jag tappar sugen att läsa vidare… Vad ligger bakom sådana uttalanden? Jag tror inte på den enkla förklaringen att folk är avundsjuka. Kanske snarare att man kompenserar för sina egna svårigheter genom att klanka ner på någon annan? Känns det bättre för stunden då?

  Kan vi inte bara anstränga oss och vara lite trevliga? Eller komma med konstruktiv kritik snarare än påhopp?

 3. lisa skriver:

  Din sida leder till att en trojansk häst tar sig in i datorn om man inte har virusskydd. Avast blockerade den till all lycka.

  1. maja skriver:

   Det hände precis mig ockå. 🙁

 4. Ingela skriver:

  Riktigt fina ringar!! Kul! Tycker mest om den gröna men den rosa är också superfin! Ha en trevlig fortsatt dag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..