Fantastisk tårta

Åh vilka underbara människor jag har i min närhet. Aram som jobbar med Spotlife tillsammans med mig kom nyss in på mitt kontor och lämnade den finaste tårta jag någonsin sett. Jag blev så himla rörd! Eftersom Odd är på jobbet så delade jag den med mina medarbetare istället och den gick åt snabbt. Jordgubbsmarsipan, jordgubbssylt och jordgubbsgrädde, himelskt god.

 1. Comple har världens bästa bakverk, dessutom är personalen där UNDERBARA!!!

 2. Sara skriver:

  Gud vad härligt för dig med pojkvän och hund! Jag vill också 🙂

 3. vera skriver:

  Lycka till!! väldigt fint gjort av din vän 🙂

 4. B skriver:

  Så sjukt överdrivet att ge tårta till någon som ingått ett förhållande. Tydligt att personen fjäskar, ingen gör något sånt utan att förvänta sig något i gengäld. That is not a friend just sayin, väldigt konstigt beteende av personen!

  1. Astrid skriver:

   Patetisk kommentar!

   Du har tydligen aldrig varit med om en vän som blivit jätteglad för din skull 🙂

   Grattis Isabella

 5. åhh vad fint! stort lycka till 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..