Mot Jönköping!

Nu sitter jag på tåget mot Jönköping, ska föreläsa där ikväll hos Marknadsföreningen. Ska bli riktigt kul! Det finns nog inget roligare än att stå framför en publik. Jag hade förresten ett möte med Maxim Teatern idag, i höst så ska jag ha en liten uppsättning där.. Mer information kommer senare.

Såg bland kommentarerna förresten angående välgörenhetsresan till Sydafrika. Min kontakt på Air France ringde mig för två veckor sedan och sa att projektet las ner på grund av att Green Guerillas – en sydafrikansk organisation som skulle vara mellanhand, var oseriösa. Tråkigt när det bli så, men jag är ändå glad att Air France som drog igång idéen drog sig ur innan vi hann åka ner, hade inte alls varit säkert. Hur som helst, jobba inte ihop eller skänk pengar till Green Guerillas.

20120529-130224.jpg

20120529-130237.jpg

 1. If you think footballers wives are skinny , you should see how thin the starving people are, around the world, millions, but you decide to spend your money on tacky handbags, you could probably have established an entire food garden for what it costs.

 2. Marina skriver:

  På vilket sätt är de oseriösa?

 3. På vilket sätt hör bilden på din handväska till inlägget?

 4. maine skriver:

  du ser skikkelig pin up ut 😉

 5. Linda skriver:

  Välkommen till Jönköping! 🙂
  Hoppas du får en bra kväll här!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..