”In relationship with.. ”

Det är så lustigt det där att när man bestämmer sig för att ändra facebook-statusen ”ja då är det på riktigt”. Eller det är ju inte så men visst blir det offentligt på ett helt annat sätt. Jag kan i alla fall berätta att jag är väldigt kär i Odd som ni har sett i bloggen då och då och det känns så himla kul att vara i ett förhållande. Jag svävar lite på moln just nu – precis som det ska vara. Jag vet inte riktigt hur mycket han kommer att synas här, vi får se hur det blir. Men jag kan i alla fall berätta att jag har känt honom sen jag var 14 år (då var han var 16 år) gammal vilket är lite kul. Hur som helst, jag är så glad!

 

 1. Åh vad fint att höra, all lycka till er!

 2. iiiiiiih KÄRLEK! det är det bästa jag vet!
  Grattis till att du hittat en fin hand att hålla och en människa att vara lugn och nära med.
  För det är du värd!
  <3

 3. Jinni skriver:

  Jag har faktiskt undrat lite om det varit något mellan dig och Odd. Så himla roligt att det är official nu.
  Ta vara på de rosa molnen!
  Kram

 4. Hannah skriver:

  Åh, vad glad jag blir för din skulle, Bella! Lycka till med kärleken! Stora kramar till dig! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..