Glossy box!

Hej på er!

Herregud vad mitt liv går i 110 denna vecka. Jag har verkligen tryckt in allt jobb fram till fredag för att kunna vara hemma med valpen under sommaren (inte ett enda möte bokat till augusti sen, väldigt sjukt!). Jag har precis haft körlektioner och ska nu åka till Jönköping och föreläsa.

Hur som helst, blev så himla glad när jag fick månadens Glossy box hem, det är verkligen vardagslyx och jag kan inte låta bli att älska fina lådor. Har sparat mina tidigare och har smycken i dom, blir så fint i sovrummet. Glossy Box är en box som man får hem varje månad med olika skönhetsprodukter i, företaget har verkligen vuxit på senaste tiden men det är inte så konstigt eftersom produkterna alltid är så bra. I denna box var favoriten en parfym från  Love & Toast som är helt naturlig, den doftar honung och kokosnöt, himla somrig! Läs mer om Glossy Box här, riktigt kul idé!

Somrig parfym från Love & Toast, honung och kokosnöt!’

Sommarens skönhetsknep .. En bra higlighter från BM Beaty, också helt naturlig – mineral.

 

 1. HEY HEY!!!!!! GUYSSSS i have heard that there is a company named CherieBox in FINLAND!!!!!! The have just opened and they are operating like glossy box!!!! if u want to subscribe for the boxes here is the link http://www.cheriebox.com!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Hanna skriver:

  Vilket himla mysigt vardagsrum du ser ut att ha! 🙂 Tänkte mer på det än produkterna du visade upp 😉

 3. L skriver:

  Någon som vet hur mycket det brukar vara i produkterna? Vad jag kan hitta står det bara är mindre, men inte hur mycket.

  1. Tror det beror på vad det är för produkt. Fick min första box idag och tex var body lotion på 50 ml, istället för ”originalet” som är 250 ml. Läppennan var vanlig storlek och mineralrouget 1 gram. Parfymprovet var kanske 5 ml? Jag fick exakt samma saker som bella, fast andra dofter/färger, så hennes box är inte extra lyxig. Dock gör bilderna att produkterna verkar större, men tittar du på storleken på boxen förstår du nog ungefär vilken storlek dom har för att det ska få plats (och att halva boxen är fylld med ”dekorationsfluff” som skyddar produkterna. Jag är jättenöjd, känns lyxigt, boxen är jättefin och 139 är ett ok pris för en överraskning varje månad 🙂

 4. Skitsamma om hon gör reklam. Tack för att du visade mig att detta fanns i Sverige (!) <3 Har länge suktat efter diverse present boxar/väskor som endast funnits tillgängliga i Usa/Canada. Kram på dig ! Längtar tills lill -vapen kommer 😀

 5. Väntar fortfarande på att GlossyBox skall komma till Finland! Den ser för övrigt helt underbar ut och jag är verkligen ett stort fan av konceptet! kram från Min Boudoir

  1. HEY HEY!!!!!! GUYSSSS i have heard that there is a company named CherieBox in FINLAND!!!!!! The have just opened and they are operating like glossy box!!!! if u want to subscribe for the boxes here is the link http://www.cheriebox.com!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..