ANNONS

Glossy box!

/

Hej på er!

Herregud vad mitt liv går i 110 denna vecka. Jag har verkligen tryckt in allt jobb fram till fredag för att kunna vara hemma med valpen under sommaren (inte ett enda möte bokat till augusti sen, väldigt sjukt!). Jag har precis haft körlektioner och ska nu åka till Jönköping och föreläsa.

Hur som helst, blev så himla glad när jag fick månadens Glossy box hem, det är verkligen vardagslyx och jag kan inte låta bli att älska fina lådor. Har sparat mina tidigare och har smycken i dom, blir så fint i sovrummet. Glossy Box är en box som man får hem varje månad med olika skönhetsprodukter i, företaget har verkligen vuxit på senaste tiden men det är inte så konstigt eftersom produkterna alltid är så bra. I denna box var favoriten en parfym från  Love & Toast som är helt naturlig, den doftar honung och kokosnöt, himla somrig! Läs mer om Glossy Box här, riktigt kul idé!

Somrig parfym från Love & Toast, honung och kokosnöt!’

Sommarens skönhetsknep .. En bra higlighter från BM Beaty, också helt naturlig – mineral.

31
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00