Föreläsa strax

Efter fyra timmar på ett tåg så kan ni gissa om jag har spring i mina ben! Nu är jag framme i Jönköping i alla fall, otroligt vacker stad med sjö-vyn när man kom in från tåget. Strax blir det en föreläsing om entreprenörskap och marknadsföring! Tar tåget hem vid åtta igen. Hörs snart.

.. Tänker alltid på reklamen ”Välkommen till Via direkt” 🙂

 1. Ulrica skriver:

  Hej Isabella! Jag ska ärligt börja med att säga att jag inte följer din blogg slaviskt direkt, men tittar in här lite då och då och tycker du är jätteduktig! Jag har länge varit sugen på att läsa din bok Egoboost, men har varit mycket skeptisk till att den skulle vara något för mig, då jag oftast tycker såna boosta-dig-själv-tips osv. är ganska töntiga och biter inte på mig. Dom hjälper liksom aldrig. Men nu har jag tagit mig igenom lite mer än halva boken och måste säga WOW! Den är riktigt bra! Du har gjort ett toppenjobb med denna boken! Jag är en 20årig tjej (som så många andra) med riktigt dåligt självförtroende. Jag har haft det så länge jag kan minnas, enda sedan litet barn. Jag har genomgått utfrysning bland mina ”vänner” i skolan, varit depremerad i perioder, och haft ätstörningar och skadat mig själv, utan att någon annan runtom mig vetat vad som pågått och vet fortfarande inte om något. Så jag har inte alltid haft det helt lätt, även om jag vet att många har haft det värre.

  Men det jag ville säga var att din bok är fantastisk! När jag läser din bok känner jag mig plötsligt inte lika ensam och den har fått mig inse att jag måste börja försöka acceptera mig själv som den jag är. Så fort jag läst lite i din bok så mår jag genast lite bättre. Jag känner liksom att det finns hopp, att någon dag kanske jag också kan vara nöjd med mig själv precis som jag är och till och med ha lite självförtroende.. Även om det i dagsläget känns avlägset, så kanske det kommer en vacker dag! Din bok gör mig i alla fall peppad till att faktiskt försöka 🙂

  Tack!

 2. Hej Isabella!
  Pernilla här som hämtade dig från tåget. Jag ville bara än en gång säga tack för en fantastisk föreläsning. Det var verkligen inspirerande och du har ett sånt otroligt driv när du berättar om allt!

  Tack så hemskt mycket för alla nya spännande tankar man har som snurrar i huvudet nu =) haha

  Hoppas vi ses igen!
  Kram Pernilla

 3. Anna skriver:

  TACK!
  För en verkligen riktigt inspirerande, kul och smart föreläsning i kväll! Jag gick radiostyrd tillbaks till jobbet i stället för att åka hem och sitter nu och marinerar dina klokheter. På frågan om du hann att vara 16 skulle jag vilja svara: JA! Men på ditt sätt som gjorde dig glad och startade ditt vuxenliv. Tack och kör på!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..