Size me-pepp!

Nu är jag på kontoret igen och går igenom allt inför vårruset på onsdag. En hel del tjejer som har anmält sig att springa med oss har kommit upp till redaktionen idag och hämtat tröjor, svettband, vattenflaska och så en liten goodiebag! Gud vad jag älskar vårt företag, alltid så bra stämning här.

20120528-152245.jpg

20120528-152251.jpg

 1. Marie skriver:

  Såg tidningen häromdagen när jag var och handlade och min första tanke var ”wow, vad vacker hon är!”. Tycker att det är skönt att se att någon går emot alla de sjuka benrangel ideal som har funnits så länge. Bra jobbat, de som säger annat har för lite vett i skallen för att förstå det!

 2. Hade jag haft möjlighet hade jag lätt sprungit mer er. Superfina tröjor och vattenflaskor. Hade jag kunnat tänkt mig ha på gymmet / träningen. Blev det några över man kan köpa? 🙂

  Kram Anna

 3. Ellen skriver:

  Åh, så himla kul! Och kul att springa med era grejer, jättefina! 🙂

 4. Slutt å støtte Fotballfruen! Jeg sier ikke at BB nødvendigvis har rett, men den norske bloggeren har selv sagt og gjort utrolig mye dumt. Hun har blant annet sagt at Adele (sångerskan) kommer til å dø av overvikt, og at Beyoncé er minst 20 kg for tung. Så der BB synes at ALLE burde ha triveselskilo, så synes Fotballfruen at ALLE burde være smale. Begge tar feil og oppfører seg idiotisk.

  PS: noen uker etter at Egoina fikk positiv medieomtale etter å ha publisert bilder av lår, mager etc, så gjorde Fotballfrue PRECIS det samme. Og det var ETTER at hun har sagt at Adele er så fet at hun ikke kommer leve lenge.

 5. Ida skriver:

  Har sett igenom ditt projekt hela tiden. Och hela artikeln om Caroline bevisade för mig att mina misstankar var rätt. 
  Hur tänker du egentligen när du uppmuntrar till att vara större men utför någon sorts häxjakt på ”mindre” personer? 
  Tänk ett steg längre, hur kul tror du det är att känna att man aldrig duger? För ditt projekt bidrar till det, alla får inte vara med. Kanske fler överviktiga flickor känner att dem duger tackvare size me, det förnekar jag inte men de andra som förs bakom ljuset då, som nästan pekas ut som djävular som är orsaken till allt lidande bland flickor? Och att unga tjejer inte ska se caroline i bikini för att de då mår dåligt över sina kroppar… Ja men de unga tjejer som inte har lika stora bröst som du har på ditt omslag då. Nej, lägg ner size me, känns bara som girig viktrasism. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..