Halkbanan klar!

Nu har jag äntligen gjort halkbanan! Vår instruktör Bosse var helt underbar och det var riktigt kul att komma upp i 95 när det är så halt.. Jag har en fartdåre inom mig! Helt enkelt så behöver jag en sportbil och det ska bli så kul sen att åka ner till racerbanan i Tyskland – där får jag köra hur fort jag vill! Men visst fanns det en i Sverige också?

20120528-142232.jpg

20120528-142253.jpg

 1. Hej Bella! har varit nere på Nurburgring några gånger och det är ett fantastiskt ställe att vara som bilintresserad. Det jag skulle rekomendera är att antingen deltaga i en scuderia hanseat kurs eller följa med på Gran Turismo Event och köra med dom. Fantastisk upplevelse båda eventen. Eftersom banan är så svår och krävande så kan det vara väldigt farligt som nybörjare att köra där men att ta en förarutbildning där nere är verkligen något att rekomendera och galet kul. Lycka till!!

 2. Julia skriver:

  Gjorde halkbanan idag, också med Bosse, så berättade han att du varit där dagen innan (han fick tydligen berättat för sig om vem du var i efterhand och tyckte det var jätteroligt). Dock kom inte nån av automatbilarna vi körde högre än 90 hur mycket man än låg på gasen.

  Lycka till med körkortet!

 3. Lisa skriver:

  diplom för att klara halkan? man borde ju få ett diplom om man misslyckas – då det är mer eller mindre omöjligt att bli kuggad på halkan.

  1. julia skriver:

   diplomet är frivilligt och betyder inget förutom för en själv.

 4. m skriver:

  Jag är också sugen på att köra på bana, dock tror jag att det är vettigt att ha erfarenhet från vanlig bilkörning innan du ger dig på att köra i 200 km/h eller mer. Jag har kört i några år nu och känner att jag gärna skulle testa på att köra på bana, men om jag vore du så hade jag väntat ett par år. Man lär sig köra på körskolan ja, men man får ingen vidare erfarenhet av att köra själv och själv ha all kontroll över vad som händer : )

 5. abla skriver:

  Du bör ta bort kortet med intyget, ingevidare att visa hela personnumret

  1. Anja skriver:

   Personnummer är offentliga så vill någon veta är det bara att ta reda på via Skatteverket!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..