Size me-kontraktet!

I Egoboost Magazines size me-nummer som är ute nu har vi med ett kontrakt mellan dig och din kropp. För en timma sedan så fick vi ett mail till redaktionen där en av tidningens läsare hade klippt ut det och satt upp det i en tavla för att hela tiden bli påmind, gissa om det gjorde oss glada!

 1. Hej Bella!

  Jag vill börja med att du inspirerar mig och min syn på livet. Du är en fantastisk människa och jag hoppas många ungdomar ser dig som en bra förebild, vilket jag tror redan många gör.
  Jag har ett par gånger berättat om dig för min kille men han har tyvärr hört massa ”blåsta” grejer om dig,tyvärr. Jag blev näst intill irriterad när jag berättade att du är en bra människa som inspirerar många ungdomar och han bara skakar på huvudet. Och jag berättade att du använder The Secretoch han blev tyst i någon sekund men gick sedan iväg för han trodde inte på mig.
  Jag vet inte riktigt vad jag ville komma fram till men jag tänkte höra med dig om jag kan få låna nedersta bilden och lägga ut den på min blogg.
  Jag är så sjukt trött på alla dessa skönhetsidealer och alla kommentarer om din vikt och bla bla bla. Jag tycker du är vackrare nu och du ser mer självsäker ut. Bara för att man går upp ett par kilo mer behöver det inte betyda att man mår dåligt och att kroppen tar kol. Som sagt, du är en bra förebild.
  Om du har tid, skulle du kunna tänka dig att skriva Size Me-kontraktet i ett inlägg så man kan kopiera och skriva ut. Jag förstår om du inte vill eller kan. Men jag hade gärna velat skriva ut den och hänga på kylskåpet.
  Ta hand om dig. Hör av dig ang. om bilden som jag vill låna. Kram

 2. Luucy skriver:

  Jag tycker att all denna hets gör att man tänker ännu mer på hur man ser ut… det får lite motsatt effekt tycker jag.

  Sen tycker jag att punkten ”istället för att berömma andra för deras utseende…” är lite … dum? För man blir ju väldigt glad om någon berömer ens utseende! Om man får komplimanger för hur man ser ut även om man inte har den ”perfekta kroppen” så blir det ju lättare att känna sig fin ändå? Om någon till exempel tycker att jag är ”jättesnäll och bra på att bla bla” så gör ju inte det att jag känner mig mer bekväm i min kropp… förstår ni hur jag tänker?

 3. Jag gillar punkterna! Enkelt, straight to the point och motiverande! Bra jobbat.

  Är fortfarande liiite skeptiskt till att fokusera på kroppen för att motivera tjejer att inte fokusera på kroppen.

  Men sen är jag nog inte målgruppen heller. Är 30 och rätt ok med min kropp och börjar tycka det är viktigt att uppmärksamma uppgång nedgång i vikt eller andra konstiga kroppsliga signaler, därför att det är så nära förknippat med vårt inre välmående och vad vi äter.

  Jag önskar jag visste allt jag vet nu eller mer om bra/dålig mat (och inte vad samhället försöker lura i oss är bra och dåligt) när jag var yngre så jag haft en bättre utgångspunkt och byggt mig stark med bra vanor tidigt i livet.

  Äter man mestadels vad som är bra för oss och tränar måttligt så får man en kropp som motsvarar ens egna ideal. Man är också klarare mentalt så man kan tänka i de banorna som punkterna ovan pekar ut.

 4. Moa skriver:

  Grymt bra!:)
  Hoppas att alla kan sluta misstolka allting du gör nu och förstå att du enbart strävar efter att göra bra saker utan att ha en egen baktanke.

  1. Man kan ju fortfarande tycka olika om vägen till att uppnå ett visst mål, inte sant?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..