ANNONS

Lämna bitterbubblan Skugge!

/

Och så börjar det igen. Kvinnor som ska såga varandra. Varför är det alltid så? Linda Skugge gillar inte min bild på Size Me-omslaget. Den är tydligen porrig och får istället tjejer att må dåligt. Det var verkligen tråkigt att läsa hennes ord i artikeln i Aftonbladet idag. (Den hittar ni här). Jag hade hoppats att hon läst kampanj-materialet där vi förklarar vikten av Size Me-kampanjen och då hade hon kanske inte lagt så mycket krut på just bilden på mig. Min nakna bild är inte det kampanjen handlar om, bara ett effektivt sätt att presentera den på. Precis som jag skrev tidigare så är det viktigt att få tjejer att acceptera sin kropp och lägga fokus på roligare saker i i livet. Att Linda sedan hade velat se mig stå i sjukhusljus framifrån och blotta allt är hennes sak, jag tycker inte att kampanjen hade fått större kraft i det. Snarare hade jag bara känt mig utelämnad. Det finns en gräns för min egen del också även om jag vill hjälpa.

Jag blir faktiskt arg när jag läser om kvinnor som Linda Skugge. Varför ska vi jämt trycka ner varandra, såga det vi gör istället för att stå upp bakom varandra. Jag slår vad om att Linda Slugge också tycker att det är viktigt att få kvinnor att tycka om sina kroppar men ändå så kan vi inte samarbeta. Linda Öhrn Lernström däremot, som drog igång Size Hero kampanjen med Veckorevyn för ett år sedan tycker att vår kampanj är bra – en fortsättning på det Veckorevyn drog igång. Det är med samarbete och att man står upp för varandra som vi gör skillnad på riktigt. Då når vi ut och påverkar. Det Linda Skugge gör är att lägga krokben. Har vi inte lärt oss mer? Kom igen Linda, lämna bitterbubblan, sluta klaga på andra hela tiden och sträva efter det gemensamma mål vi alla har – Att få tjejer att må bra!

333

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00