Lämna bitterbubblan Skugge!

Och så börjar det igen. Kvinnor som ska såga varandra. Varför är det alltid så? Linda Skugge gillar inte min bild på Size Me-omslaget. Den är tydligen porrig och får istället tjejer att må dåligt. Det var verkligen tråkigt att läsa hennes ord i artikeln i Aftonbladet idag. (Den hittar ni här). Jag hade hoppats att hon läst kampanj-materialet där vi förklarar vikten av Size Me-kampanjen och då hade hon kanske inte lagt så mycket krut på just bilden på mig. Min nakna bild är inte det kampanjen handlar om, bara ett effektivt sätt att presentera den på. Precis som jag skrev tidigare så är det viktigt att få tjejer att acceptera sin kropp och lägga fokus på roligare saker i i livet. Att Linda sedan hade velat se mig stå i sjukhusljus framifrån och blotta allt är hennes sak, jag tycker inte att kampanjen hade fått större kraft i det. Snarare hade jag bara känt mig utelämnad. Det finns en gräns för min egen del också även om jag vill hjälpa.

Jag blir faktiskt arg när jag läser om kvinnor som Linda Skugge. Varför ska vi jämt trycka ner varandra, såga det vi gör istället för att stå upp bakom varandra. Jag slår vad om att Linda Slugge också tycker att det är viktigt att få kvinnor att tycka om sina kroppar men ändå så kan vi inte samarbeta. Linda Öhrn Lernström däremot, som drog igång Size Hero kampanjen med Veckorevyn för ett år sedan tycker att vår kampanj är bra – en fortsättning på det Veckorevyn drog igång. Det är med samarbete och att man står upp för varandra som vi gör skillnad på riktigt. Då når vi ut och påverkar. Det Linda Skugge gör är att lägga krokben. Har vi inte lärt oss mer? Kom igen Linda, lämna bitterbubblan, sluta klaga på andra hela tiden och sträva efter det gemensamma mål vi alla har – Att få tjejer att må bra!

 1. Sara skriver:

  Haha men va?? Jag förstår inte ens vad hon menar med porrig rumpa? Det mesta är ju dolt av text och väldigt smakfullt. Ditt leende ser vänligt och sött ut inte alls ”inbjudande”. Förstår inte hur folk orkar vara så negativa. Du är hur fin som helst! 🙂

 2. Inga skriver:

  Ser inget alls fel med omslaget, tycker själv att det var det perfekta och älskar kroppen!

 3. Ida skriver:

  Tycker absolut inte att denna bild på något sätt är fel , ser enligt mig naturligt & bra ut! Jag är inte 100 % nöjd med med själv men ser upp till såna som är det och jobbar för att alla ska göra det! Hoppas att jag också blir det en dag , så keep it up Bella , du e grym!

 4. stina skriver:

  PORR? Har linda någonsin kollat på porr? Då skulle hon se att porr är inte en sund, naken tjej som inte ens visar sin rumpa (den är skuggad men dina konturer syns) som står och ler på en tidning där texten JAG ÄR SIZE ME står framför. Jag tycker det är sant det du skriver och jag tycker verkligen du ska stå för bilden! Den var skitbra bella. No more words to say! Hejja dig du är grym!!

 5. B skriver:

  Det är faktiskt ganska roligt att läsa alla kommentarer (och nej jag orkade inte läsa alla, de orkar nog ingen..) men varför klanka ner på att hon har använt ljust på ett sätt som är smickrande? Borde hon ha använd det på ett osmickrande sätt? Det låter ju inte vettigt, eller hur? Dessutom diskuteras det om att hon inte borde sminka sig? Kan inte en förebild sminka sig? De flesta tjejer som är typ äldre än 18-20 år sminkar sig faktiskt och det är väl inget ni säger till om? Kul att läsa hur alla tänker och min tanke är att det är att alla kvinnor borde stötta varandra. Om vi gör det finns inte problemet. Lägg din tid på att säga hur fin någon är eller hur snäll någon är istället för att säga hur fel någon har.

  Jag tycker att bilden är väldigt glad och trevlig 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..