Size Me-Event!

Den 9 maj så har Egoboost Magazine vårt stora Size Me-event på Scandic Anglais kl 18.00. Där kommer vi att ha en paneldebatt med olika företag och starka personligheter som ska diskutera ideal och så kommer vi ha inspirerande föreläsningar på scen. Det finns som vanligt några platser över till er så snabba er på att osa om ni vill stötta Size Me! OSA-adressen hittar ni nedanför.

 1. Skulle inte ni kunna ha något event i göteborg eller karlstad? så att de som inte bor i stockholm skulle kunna delta på dessa helt otroliga event?
  Jag skulle så gärna vilja komma, men det blir lite långt att åka..
  Mvh Wilma

 2. Pinga skriver:

  Isabella, that is a great initiative. I have been reading your blog for years and I really admire your never-ending positive drive and your ability to never let the negative comments put you down. I mean, this size-thing for example. There are so many negative comments and hatred, jealousy and anger that people just vomit in your comment-box. But you turn it into something positive. And at the same time you find a way to encourage everyone else around you to accept themselves as they are, and create positive publicity for yourself and for your magazine.
  And the interviews I have seen of you – you are absolutely stunning and just shine positive energy!
  You are unique Bella, and you will go far.

 3. Sanna skriver:

  Men att i hela sitt liv sträva efter den smala midjan eller vad det nu kan vara, hindrar en från att stanna upp och njuta o tänka; nä vet du vad, idag tar jag och unnar mig lite glass!
  Det du säger om att ‘tjocka’ människor är dyra för samhället stämmer ju inte. Det är väll bättre att vara tjock o nöjd med sig själv än anorexi sjuk? Det är iallafall min åsikt

  1. Man behöver inte alltid dra saker till sin spets, d.v.s. jättetjock eller anorektiskt smal. Jag kan inte se felet med att hålla sig i bra form, bör inte det vara en strävan för alla?

   Jo, människor som lider av fetma kostar samhället pengar, precis som människor som är anorektiskt smala gör.

   En fråga, kan man verkligen vara nöjd med sin kropp om man är jättestor? Varför inte försöka träna lite och på så vis gå ner i vikt? För att undvika arga kommentarer, jag menar inte supersmal utan försöka uppnå normalvikt.

 4. Är det bara jag som är tveksam till Size me-kampanjen? Hur skulle det se ut om alla helt plötsligt slutade anpassa sig? Nej, jag vill inte jobba idag för jag står för work as me och idag vill jag inte jobba. Samma sak gäller vikten, är det verkligen okej att vara tjock, ohälsosam och därmed dyr för samhället? Nu påstår jag absolut inte att Isabella är tjock, tycker hon i högsta grad är snygg, men hur långt ska man dra det här att inte behöva anpassa sig?

  1. Marie skriver:

   Förstår inte hur du kan se det här med att man ska ara nöjd över sin kropp som något negativt… Inte över huvudtaget… Snälla förklara lite bättre, tack…!

   1. Okej, allmänt tycker jag inte att man ska vara helt nöjd med något. Hur ska man då utvecklas? Varför ska man inte försöka få en bättre och snyggare kropp? Det bör alla vilja, eller?

 5. hej bella, kan intye du köra ett event i göteborg i sommar, jag vet att du bor och jobbar i sthlm men vi göteborgare känner att det vore trevligt om du gjorde ett besök i våran stad:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..